2024, П`ятниця, 26.04.2024, 00:14


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2017 » Січень » 19 » День народження сайту
11:39
День народження сайту

19 січня 2017 року офіційний веб-сайт Марганецької центральної міської бібліотеки ім. М. Островського святкує шостий день народження!

В січня 2011 року у бібліотеки з'явився офіційний веб-ресурс http://bibl-ostr.ucoz.ua/ на платформі ucoz. Сайт розповідає про центральну міську бібліотеку ім. М. Островського м. Марганця, що входить до складу Марганецької міської централізованої бібліотечної системи, про важливі події в житті міста Марганця, а також має на меті надавати користувачам важливу офіційну інформацію.

На сайті представлена інформація про графік роботи бібліотеки, її структура та окремо про кожний структурний підрозділ, контакти, як знайти бібліотеку, зателефонувати чи надіслати листа.

В розділі "Історія бібліотеки" можна дізнатися про створення та розвиток бібліотеки ім. М. Островського в місті, про бібліотекарів-ветеранів, які доклали чимало зусиль задля створення гідної бібліотеки для марганчан. Також створений розділ "Про місто Марганець", в якому цікаво розповідається про місто, в якому знаходиться бібліотека.

У розділі "Колектив бібліотеки" Ви познайомитесь з кожним із фахівців-однодумців бібліотеки, які вкладають душу і серце в свою щоденну роботу в цьому закладі культури. 

Багато фото з життя бібліотеки можна переглянути в розділі "Фотоальбом". Свої відгуки і пропозиції кожний відвідувач сайту можна залишити у відповідному розділі.

В меню сайту є розділ "Місцеві поети та письменники", де збирається інформація про марганецьких авторів, про їх життя та творчість. Всі друзі сайту і меценати бібліотеки вшановані в розділах меню сайту.

Нещодавно започаткований розділ "Електронна бібліотека". Тут Ви зможете знайти повнотекстові документи, серед яких книги марганецьких письменників, щоквартальні випуски хроніки подій бібліотек Марганецької міської ЦБС, бібліографічні покажчики, сценарії масових заходів. 

Відкриваючи сайт, перш за все, відвідувач бачить стрічку новин, де оперативно викладається інформація про заходи  в бібліотеці, конкурси, важливі події в місті, різноманітні привітання до свят та знаменних дат. Постійно створюються матеріали про виставки в бібліотеці та нові, цікаві книги. Завжди відвідувачі дізнаються про досягнення та перемоги бібліотеки в її творчій діяльності задля розвитку бібліотечної справи в місті та країні. Кожна стаття містить не тільки текст й фотографії. Багато заміток доповнюють інтерактивні онлайн-презентації, повнотекстові документи, відеоролики та інші засоби унаочнення бібліотечних новин.

Сьогодні Марганецька бібліотека ім. М. Островського ламає всі стереотипи уявлень про бібліотеку. Вона широко представлені  в Інтернет-середовищі.

Окрім сайту, бібліотека активно поширює інформацію у віртуальній газеті "Марганець бібліотечний" (банер на цей веб-ресурс знаходиться у лівій частині сайту).

Має власні сторінки у соціальних мережах: FacebookВконтактеTwitterLinkedinсвій канал на Youtube.

Позначена на всіх картах. В правій частині сайту представлена карта з позначкою місця, де розташована бібліотека ім. М. Островського.

За час існування сайту його відвідали користувачі з таких країн: Україна, Російська Федерація, Сполучені Штати Америки, Ісландія, Німеччина, Литва, Австрія, Ізраїль, Польща, Білорусь, Канада, Сербія, Італія, Казахстан, Китай, Чеська Республіка, Болгарія, Угорщина, Франція, Латвія, Молдова, Бельгія, Іспанія, Великобританія, Греція, Японія, Малайзія, Нігерія, Нідерланди.

Робота над сайтом продовжується. Я дуже хочу зробити його максимально корисним і привабливим для будь-якого відвідувача. Тому прошу Вас залишити свої відгуки, зауваження, пропозиції щодо сайту http://bibl-ostr.ucoz.ua/ бібліотеки ім. М. Островського. Будь ласка, заповніть форму наведену нижче та надішліть Ваші відповіді на розгляд.

Дякую, що завітали на сайт http://bibl-ostr.ucoz.ua/. Завжди раді Вас бачити нашими відвідувачами!

Ольга Забенько

Переглядів: 631 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/2
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ми на карті
Відзнаки