2024, Вівторок, 23.04.2024, 17:03


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2018 » Січень » 15 » Рекомендаційний покажчик "Відкриваємо Німеччину по-новому"
12:06
Рекомендаційний покажчик "Відкриваємо Німеччину по-новому"

Німеччина та Україна вже 25 років поспіль тісно пов'язані між собою двосторонніми стосунками. Всередині Європейського Союзу Німеччина — це важливий і надійний партнер України. Федеративна Республіка Німеччина є як одним із найбільших інвесторів, так і одним з найважливіших торговельних партнерів України. Німецькі політичні фонди здійснюють інтенсивну проектну роботу в Україні з українськими партнерами. 

В 2016 році міністрами закордонних справ обох країн було прийнято рішення про проведення Українсько-німецького року мов, щоб через 25 років після початку дипломатичних відносин поглибити взаємну довіру та дружбу між Німеччиною та Україною, а також ще більше розвинути співпрацю у сферах освіти та культури. 
Протягом всього року мова та література стануть платформами для передачі сучасної культури, освітніх стандартів та європейських цінностей.

Організаторами Українсько-німецького року мов 2017/2018 є Міністерство закордонних справ ФРН, Посольство Німеччини в Україні таGoethe-Institut в Україні (координація проекту) за домовленістю з Міністерством освіти і науки та Міністерством закордонних справ України. 

Метою Українсько-німецького року мов є поглиблення існуючої співпраці між установами освіти та культури обох країн та започаткування нових довгострокових партнерських стосунків і проектів. Одночасно спільний Рік мов повинен цілеспрямовано сприяти посиленню позицій української мови в Німеччині.

ПОКАЖЧИК Відкриваємо Німеччину по-новому 

Прочитать другие публикации на Calaméo

Для користувачів Пункту європейської інформації "Все про Європу" Марганецької бібліотеки ім. М. Островського підготовлено рекомендаційний бібліографічний покажчик "Відкриваємо Німеччину по-новому". Підготувала та оформила його координатор ПЄІ "Все про Європу", провідний бібліограф Марганецької міської ЦБС Ольга Забенько.

Покажчик створений для ознайомлення читачів з виданнями, які стануть у нагоді для вивчення німецької мови та ознайомлення з Німеччиною, її історією та німецькими діячами. Всі ці книги представлені в фонді Марганецької центральної міської бібліотеки ім. М. Островського. Описи книг анотовані, впорядковані за алфавітом авторів та назв книг. Покажчик розрахований на широке коло користувачів.

 

Також пропонуємо здійснити віртуальну подорож "ВСЕ ПРО НІМЕЧЧИНУ" тут.

Переглядів: 475 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ми на карті
Відзнаки