2024, П`ятниця, 26.04.2024, 00:02


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2016 » Березень » 5 » Виставка "Поетичні музи Марганця"
10:15
Виставка "Поетичні музи Марганця"

   Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня в актовій залі виконкому Марганецької міської ради відбулися урочисті збори. На них було відзначено близько 150 марганчанок - працівниць різних установ та організацій нашого міста. 

Квіти для жінок

   В холі біля входу до актової зали можна було побачити виставку, підготовлену колективом бібліотеки ім. М. Островського, картини марганецького художника Юрія Борсука, роботи майстрів народного мистецтва клубу "Дніпро", а також свої чарівні мелодії живої музики дарували всіх жінкам, що зібралися на свято, викладачі міської музичної школи - високопрофесійні музиканти.

Виставка "Поетичні музи Марганця"

 

Художник Юрій Борсук та виставка його картин

 

Виступ викладачів музичної школи

 

Представлена бібліотекою виставка "Поетичні музи Марганця" виклала велике зацікавлення всіх присутніх. 

     На ній були книги марганецьких поетес та можна були побачити фото кожної з цих талановитих жінок. Це книги та твори Віри Хвостик, Алли Кислої, Людмили Алієвої, Тетяни Кошкіної, Любові Лопатюк, Віри Сокур, Лариси Гончарової, Валентини Безверхої, Олени Сіромашенко, Марини Напалюк. Гості виконкому дивувалися, наскільки багате наше місто на поетичний талант представниць жіночої половини. 

   Велике захоплення викликали у присутніх роботи вже відомої в місті майстрині Олени Василівни Рак. Вона представила виставку своїх авторських ляльок "У майстрині авторської ляльки Олени Рак". Її ляльки - такі різні та незвичайні, неповторні та казкові. Жодний гість свята не пройшов, щоб не зупинитися біля ляльок Олени Василівни.

   В цей передсвятковий день на святкових зборах в актовій залі Грамотою міського голови м. Марганця була нагороджена методист Марганецької міської ЦБС Інна Олександрівна Кандала.

Вона працює в ЦБС кілька років, але вже встигла виявити себе старанним працівником. Інна Олександрівна веде методичну роботу в ЦБС, бере активну участь у веденні віртуальної газети "Марганець бібліотечний".

 

Переглядів: 757 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/2
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ми на карті
Відзнаки