2024, Субота, 20.04.2024, 10:22


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2015 » Листопад » 8 » 55-річчя клубу "Дніпро" м. Марганця
10:48
55-річчя клубу "Дніпро" м. Марганця

   В м. Марганці одним з найпопулярніших закладів культури є міський клуб "Дніпро". В 1960 році він гостинно відчинив свої двері марганчанам як кінотеатр. Заклад розташований по вулиці Радянській в центральній частині міста і по праву шанований всіма мешканцями.

   На базі клубу "Дніпро" сьогодні працює багато клубних формувань різних напрямків. Директором клубу "Дніпро" є молода, талановита, енергійна і заповзята Олена Валеріївна Кобець. Під її керівництвом розвиваються всі гуртки, з'являються нові, відкриваються для міста нові таланти. Олена Володимирівна керує вокальним колективом "Мелодіка", якому на початку листопада цього року виповнилося 5 років. 

   7 листопада в залі клубу "Дніпро" відбувся урочистий святковий концерт з нагоди 55-річчя закладу. На це свято завітали друзі, партнери і всі шанувальники творчих колективів клубу "Дніпро". Ведучі свята Олександр Багаутдінов та Марина Бесараб розповіли про історію цього закладу культури, про всіх директорів, які очолювали клуб за всі 55 років його діяльності.

Привітати клуб "Дніпро" зі святом прийшли заступник міського голови Леся Михайлівна Дуплій та керуюча справами виконкому Марганецької міської ради Ольга Михайлівна Максименко.

 

   Від імені Палацу культури гірників Марганецького гірничо-збагачувального комбінату з привітальним словом виступила колишній директор Палацу культури гірників, заслужений працівник культури України Любов Григорівна Савченко.

   На заході з теплими словами привітань та побажань виступила начальник відділу культури виконкому Марганецької міської ради Тетяна Сергіївна Севастіді.

   Привітати клуб прийшли друзі, партнери, помічники в роботі директор Марганецької міської централізованої бібліотечної системи (ЦБС) Лідія Віталіївна Пономарьова та директор дитячої музичної школи Леонід Васильович Лелюх. Від імені бібліотек Марганецької міської ЦБС, колективу дитячої музичної школи та директора міського краєзнавчого музею вони побажали клубу "Дніпро" подальшого розвитку та процвітання, а також відкриття кінозалу 3D й нових творчих гуртків. Вони подарували велику розкішну вазу для всіх незчисленних квітів, подарованих вдячними глядачами після успішних заходів.

   Від колективу народного театру "ВІЗ і Ко" з привітаннями до Олени Валеріївни звернулася Валентина Іванівна Зозуля. Народний театр "ВІЗ і Ко" під керівництвом Валентини Іванівни Зозулі, талановитого режисера, заслуженого працівника культури України, славиться серед марганчан високо професійними, майстерними постановками різноманітних п'єс. Валентина Іванівна відкрила серед марганчан багато талантів театрального мистецтва, зростила не одне покоління акторів. Завжди всі мешканці з нетерпінням очікують на нові спектаклі, із задоволенням поспішають на прем'єри та творчі вечори.

   Вокальний ансамбль "Мелодіка", який успішно діє при клубі "Дніпро", привітав Олену Кобець з 55-річчям закладу, яким вона керує, та подарував їй квіти та великий торт для всіх працівників.

   З привітаннями та неочікуваним подарунком вийшов на сцену Петро Козловський, відомий художник, керівник художньої студії "Палітра" клубу "Дніпро".

   На святі для всіх присутніх виконав пісню надзвичайно талановитий, відомий в місті Марганець співак, композитор, звукооператор Мехман Нех. Своїм голосом та талановитим виконанням музичних творів він завжди прикрашає будь-який захід, який проходить в місті. Зворушливе виконання пісні на святі в клубі не залишило жодного байдужого глядача в залі. Всі гучно аплодували та час від часу вигукували "Браво".

   Своїм виступом порадували глядачів учасники вокального колективу "Золота осінь" під керівництвом Віктора Васильовича Молібоги. Вони виконали пісню "А я чорнява ..." під супровід акордеону. 

   Свої виступи в подарунок колективу клубу "Дніпро" та всім присутнім в залі подарував хореографічний клас "Пульс" (керівник Т. С. Севастіді).

  Зачарував всіх присутніх східний танок у виконанні хореографічного ансамблю "Віджая" та сольна композиція його талановитого керівника Дар'ї Куліш. Колектив "Віджая" часто виступає на міських заходах, які організує і проводить клуб "Дніпро". Його таємничі східні танці можна побачити на спектаклях народного театру "ВІЗ і Ко".

   Керівник колективу східного танцю Дар'я Куліш є багаторазовою переможницею фестивалів і хореографічних конкурсів. Вона відома в місті Марганці як найкраща виконавиця східних танців, як професійний керівник ансамблю "Віджая".
 
   Директор клубу "Дніпро" Олена Валеріївна Кобець, крім того, що навчає співати учасників колективу "Мелодіка", сама дарує своє вокальне мистецтво всім марганчанам. Хто в місті не чув чарівний, дивовижний голос Олени Валеріївни, який лунає на всіх міських святах, на урочистих зборах у виконкомі міської ради, на мітингах та інших культурних заходах. Сила її голосу вражає, а відтінки мелодії дивують і заворожують.
 
   Весь вечір глядачів радували своїми виступами солісти вокального колективу "Мелодіка" клубу "Дніпро". Талановитий виконавець Григорій Гризій виконав пісню "Вопреки".
 
   Співали для присутніх учасниці вокального колективу "Мелодіка" Олеся Чуб, Юлія Ковальова, Дар'я Харіна, Маргаріта Залозная та маленькі учасники колективу "Мелодіка".
 
  Концерт був дуже яскравим, насиченим творчими виступами, привітальними теплими словами та подарунками. Після урочистостей для всіх присутніх був організований танцювальний вечір за участі кавер-групи "Бумеранг".
 
Переглядів: 901 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/1
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ми на карті
Відзнаки