2024, Вівторок, 23.04.2024, 23:02


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2021 » Листопад » 30 » Анатолій Мельник святкує День народження
10:55
Анатолій Мельник святкує День народження

          Сьогодні день народження відомого марганецького поета Анатолія Мельника, чарівника і мага слова… Бог дав йому неймовірний поетичний талант, яким він щиро ділиться з усіма, хто його оточує. І немає цьому ніяких заперечень.

Приєднуємося до всіх слів, які сьогодні будуть звучати на адресу цієї людини, і бажаємо нових творчих звершень, життєвих сонячних веселок, домашнього тепла, міцного здоров’я! Мрійте, творіть, любіть, даруйте друзям посмішки, радуйте близьких людей успіхами, читачів – новими книгами! Нехай збуваються найзаповітніші мрії, і ніщо не розчаровує!

                                                                                                                                     Колектив марганецької центральної бібліотеки

У читальній залі оформлено виставку творів Анатолія Мельника «Слово – крила, диво, у незнане зоряний політ…». Запрошуємо шанувальників гарної поезії познайомитися з книгами автора, збірками поезій та журналами, в яких друкуються його твори.

Анатолій Анатолійович Мельник народився 30 листопада 1963 року в м. Марганці. Навчався у СШ № 12. Закінчив Марганецький гірничий технікум з «червоним» дипломом. Його спеціальність - технічне обслуговування та ремонт автомобілів. Почав писати вірші, коли був на службі у Збройних Силах, у ракетних військах стратегічного призначення в Естонії. Так народилися реалістичні рядки поезії «У Естонії дивній».

У 1985р. Анатолій Мельник вступив до Запорізького машинобудівний інститут і через п'ять років отримав диплом інженера промислового транспорту. І в навчанні йому теж допомагала жити і вчитися поезія. Це його віддушина , коли поет зустрічається зі своєю Музою.

У 1998 році його вірші з'являються на сторінках місцевих газет. У 1991 - 1993 роках А.А.Мельник працював інженером - постачальником на заводі «Металургмодуль».З 1995 року Анатолій Анатолійович працював начальником відділу постачання на Марганецької кондитерській фабриці . Був її керівником з 2006 по 2011 рік. Сьогодні він - приватний підприємець.

 Але завжди у нього є час для поезії, незважаючи на життєві проблеми і круговерті. Писати почав з 1983 року. Друкувався в періодиці Києва, Харкова, Запоріжжя, Дніпропетровська, Донецька. Тематика його поезії різна: громадянська, любовна, філософська лірика, переклади, сонети і жарти - примовки.

 А ще в його душі - душа Природи. Наприклад, Анатолій Анатолійович вміє доглядати і вирощувати кактуси і отримувати від цього задоволення. Квіти теж допомагають поетові реалізувати свій творчий потенціал.

Поетичний стаж Анатолія Анатолійовича – тридцять років. За цей час ми читали його вірші в марганецькій пресі, збірках місцевих поетів "Величальная Марганцу" (2003р.), "Город серебристых тополей" (2005р.), "Краю мій лелечий" (2009р.), "Як невинні закохані душі" (2019р.); у запорізькому Всеукраїнському літературно-художньому альманасі "Провинция", київських літературно-художніх випусках "Современного ренессанса", книзі-антології інтернет-поезії "На вістрі курсору"; журналах: "Дніпро", "Хортиця", "Свичадо" тощо.

За наполегливим проханням читачів і бібліотекарів центральної міської бібліотеки ім.М.Островського поету довелося видати за допомогою комп'ютера три книги і подарувати бібліотеці: "Слова" (1999р.), "Поцелуев ремесло" (2009р.), "От сохи" (2010р.). А ще вірші А. Мельника можна прочитати більше як на 50 сайтах в Інтернеті.

Про себе Анатолій Мельник говорить: "Как настоящий сумасшедший, страдаю раздвоением личности, а иногда и растроением. В сети живут мои клоны: Октавий Тантал, Ксенофонт Обычайкин и Лао Лю. Последний особенно неадекватен."

Вірші Анатолія Мельника на Стихи.ру https://stihi.ru/avtor/vyrru                                    

Переглядів: 217 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ми на карті
Відзнаки