2024, Вівторок, 16.04.2024, 19:14


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2014 » Квітень » 28 » Буктрейлер "Тарас Шевченко в кадрі"
09:08
Буктрейлер "Тарас Шевченко в кадрі"

         Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія в рамках Шевченківського літературного фестивалю «От де, люде, наша слава, слава України!» проводить обласний конкурс буктрейлерів «Тарас Шевченко в кадрі» з метою популяризації творчості Великого Кобзаря засобами інтерактивних технологій.

     Центральна міська бібліотека ім.М.Островського бере участь в цьому конкурсі подаючи свій буктрейлер "Свою Україну любіть!"

      Що таке буктрейлер? Це короткий відеоролик за мотивами певної книги або книг. Він створюється для того, щоб зацікавити читача книгою, викликати бажання прочитати її й взагалі заінтригувати творчістю певного автора.

     Творча спадщина Тараса Шевченка є неоціненим скарбом українського народу. Його друкувалися і не перестають друкуватися, бо інтерес до його творчості не лише не зменшується, а й посилюється з плином часу. Фахівці різних галузей вивчають його твори в різних аспектах.

    В фонді ЦМБ ім.М.Островського маються твори талановитого поета Т.Шевченка, книги про нього та про його творчість.

    Однією з найцікавіших книг є збірка вибраних творів під назвою «Я так її, я так люблю …».  В ній вміщені вірші та поеми Тараса Шевченка, написані в різні періоди його драматичного життя, які щедро та вдало проілюстровані. Але головне, що в його творах сформульована ще понад півтора століття тому максималістична національна ідея – серце розірвати, але не проспати Україну! Вона на сьогоднішній складний період в житті України є як ніколи вдалою та актуальною. Палке слово Шевченка в цей складний час покликане бути для українців джерелом невичерпного патріотизму та любові до Батьківщини, потужним стимулом збереження і відродження нашої країни.

Пропонуємо Вашій увазі переглянути буктрейлер «Свою Україну любіть!".

 

Переглядів: 1314 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/1
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Ми на карті
Відзнаки