2024, Четвер, 18.04.2024, 16:18


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2019 » Жовтень » 2 » День відкритих дверей «Місце зустрічі – бібліотека»
15:12
День відкритих дверей «Місце зустрічі – бібліотека»

30 вересня Марганецька центральна міська бібліотека ім. М.Островського відсвяткувала Всеукраїнський день бібліотек.

З нагоди свята було проведено день відкритих дверей «Місце зустрічі – бібліотека».

В цей день відбулося багато заходів та отримано маса привітань від колег, читачів, партнерів та представників місцевої влади.

Цього дня була підготовлена та оформлена виставка читацьких уподобань «Книжковий сомельє», на площі біля бібліотеки відбувся  бібліотечний ярмарок: виставка-продаж робіт бібліотечних майстринь, бібліотекарі провели інформаційний брифінг «Через бібліотеку – в майбутнє».

Протягом всього свята в районах Держбуду та площі Привокзальної проходив Лібмоб або як пройти до центральної бібліотеки?

Мешканці та гості міста мали можливість поспілкуватися з марганецькими поетами  на площі біля бібліотеки.

Паралельно з заходами відбувався пеленг – пошук нових читачів.

В цей святковий день пройшла акція прощення «Поверни бібліотеці книгу» для користувачів.

В приміщені бібліотеки пройшов бібліотечний компас «Аптека для душі». Його відвідали учні професійного ліцею, користувачі, учні шкіл. Присутні познайомилися з фондом бібліотеки, картотеками, тематичними папками, дізналися про історію бібліотеки і взяли участь у вікторині «Писемність і книга – духовних скарб нації».

Святкування розпочалися з привітання заступника міського голови Тетяни Вікторівни Платонової та начальника відділу культури міськвиконкому Олени Михайлівни Буякової, які побажали колективу творчих здобутків, миру, злагоди і нагородили найкращих працівників грамотами.

Приймали привітання з професійним святом від голови профспілки Марганецької міської ЦБС Поклонської Ольги Костянтинівни.

Дуже теплими, добрими словами привітали колектив ЦМБ ім. М.Островського марганецька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 2 в особі директора Мулик Марини Анатоліївни та бібліотекаря Грушко Маргарити Пилипівни; ПМШ № 11 в особі директора Гуськової Ольги Миколаївни та заступника директора з виховної роботи Чорної Вікторії Володимирівни; ЗОШ № 12 в особі директора Галко Олени Федорівни та вчителя, поета, прозаїка Бабіча Вадима Миколайовича.

Надзвичайно приємно привітала всіх бібліотекарів зі святом представниця клубу за інтересами «Магія творчості» (керівник Рубан С.О.) Чайка Тетяна Ігорівна. Від імені члені клубу за інтересами «Жіноча чарівність» (на базі ПМШ № 11) до колективу звернулася заступник директора з виховної роботи Чорна Вікторія Володимирівна, яка ще раз привітала зі святом.

В день професійного свята колектив ЦМБ ім. М.Островського привітав друг-партнер по роботі, провідний консультант та співзасновник клубу за інтересами «Правовий захист» (Керівник Рак О.В.) заступник начальника бюро правової допомоги Рубан Сергій Олександрович.

Надзвичайно мелодійними та душевними були привітання членів міського літературного об’єднання «Віра». Прочитані вірші, заспівані пісні додали всім присутнім гарного настрою та  залишили дуже приємні відчуття.

В свою чергу колектив Марганецької міської бібліотеки ім. М.Островського привітав з професійним святом бібліотечні колективи міської дитячої бібліотеки, бібліотеки профспілки МГЗК та бібліотекаря Марганецького професійного ліцею Ковалевську Наталю Борисівну.

Свято Всеукраїнського дня бібліотек пройшло в гарному настрої та святковій атмосфері.

Публікацію підготувала

С.О.Рубан, бібліотекар ЦМБ ім. М. Островського

Переглядів: 519 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ми на карті
Відзнаки