2024, Вівторок, 23.04.2024, 23:56


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2021 » Вересень » 29 » Екскурсія по бібліотеці: побачити небачене
15:14
Екскурсія по бібліотеці: побачити небачене

Ви гадаєте, що ви все знаєте про бібліотеки, тоді вам варто відвідати нашу екскурсію. Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек Марганецька бібліотека відчиняє двері та розкриває всі свої таємниці.

Екскурсія для учнів ЗОШ №2 (вчитель Фірман Л.І.) докорінно змінила їх уявлення про сучасну бібліотеку. Вони дізналися про широкий спектр послуг, які пропонує наша бібліотека своїм користувачам. Це не тільки сучасний та раритетний книжковий фонд, книги на різноманітні теми і вподобання, це - найбагатший у місті краєзнавчий фонд, клуби за інтересами, галерея картин місцевих художників, Центр вільного доступу до інтернету, консультації з використання сучасних інформаційних сервісів, різноманітні тренінги та майстер-класи. Окремо варто зупинитися на виставковій діяльності. Сьогодні це не традиційні бібліотечні виставки, а креативні, яскраві, привабливі, інформативні виставки-інсталяції, повз яких просто неможливо пройти байдужим.

Ведучі заходу Ольга Середіна та Вікторія Жданова розповіли про всі бібліотеки, що входять до складу комунального закладу "Публічна бібліотека": центральна бібліотека, бібліотека-філія №1 для дітей, бібліотека-філія №2 (в селищі Городище), бібліотека-філія №3 (с. Новокиївка). Всі бібліотеки є структурним підрозділом відділу культури виконкому Марганецької міської ради.

Також за допомогою відео- та слайдматеріалів присутні здійснили невеликий екскурс в історію книги та перших бібліотек. Адже бібліотеки - як храми мудрості - з'явилися як унікальні зібрання народної мудрості, скарбниці знань поколінь і епох. Мало хто знає про унікальні старовинні бібліотеки, такі як бібліотека фараона Рамзеса ІІ, бібліотека Ярослава Мудрого, загадкова Олександрійська бібліотека тощо.

Учні, що завітали до бібліотеки, мали можливість сфотографуватися на фотозоні, яку бібліотекарі власними руками змайстрували до відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

Наша бібліотека поступово змінюється, удосконалює свою роботу на краще, щоб бути якомога кориснішою для своїх користувачів, задовільняти найвибагливіші запити і потреби наших відвідувачів. Тому сьогодні бібліотека бібліотека - це універсальний мультикультурний центр для мешканців Марганецької територіальної громади.

 

Публікацію підготувала О.Забенько

Переглядів: 286 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ми на карті
Відзнаки