2024, П`ятниця, 29.03.2024, 07:29


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2014 » Червень » 23 » Інформ-реквієм з нагоди 73-ї річниці від початку Великої Вітчизняної війни
11:43
Інформ-реквієм з нагоди 73-ї річниці від початку Великої Вітчизняної війни

    13 червня в Марганецькій міській Раді ветеранів війни та праці відбувся інформ-реквієм, присвячений 73-ій річниці від початку Великої Вітчизняної війни.

 

     На цю зустріч були запрошені вихованці міського Центру науково-технічної творчості під керівництвом директора Морозової М. О. та вихователі цього Центру. Також були запрошені почесні гості.

    Серед них директор Марганецького краєзнавчого музею Бакуров К. Д., який розповів дітям про пам’ятні місця на території міста та його околицях. Він показав фотографії, які зберігаються в музеї.

Виступ директора Марганецького міського краєзнавчого музею Костянтина Дмитровича Бакурова

      Продовжила зустріч директор Марганецької ЦБС Пономарьова Л. В., яка розповіла дітям і всім присутнім про початок війни та її наслідки.

Виступ директора Марганецької міської ЦБС Лідії Віталіївни Пономарьової

Свою розповідь вона основувала на книзі вчителя історії, дослідника Байбуріна Р. М. «Идет война народная».

 

Лідія Віталіївна зачитувала дуже цікаві історичні факти і події, які відображені у книзі. Виступ Лідії Віталіївни супроводжувала книжкова виставка під назвою «Віддав народ велику ціну за рідну Україну». Наприкінці своєї розповіді вона зробила огляд цієї виставки. Діти із задоволенням переглянули її. Також директор ЦБС запросила усіх бажаючих прийти до бібліотеки і взяти книги, які зацікавили.

     Далі зустріч продовжила учасниця Великої Вітчизняної війни, ветеран праці Троценко Н. М.. Вона розповіла про свої дитячі враження про війну. Адже коли розпочалася війна, Надії Миколаївні було 10 років. Ризикуючи своїм життям, вона з дітьми, такими ж як вона сама, розносила листівки по селах та допомагала дорослим, працюючи на рівні з ними.

Ансамбль "Бойові подруги"

 

     На заході співав вокальний ансамбль міської Ради ветеранів війни та праці «Бойові подруги» (художній керівник ансамблю Кошкіна Т.О., акомпаніатор Малібога В. В.).

Талановитий співак Максим Васільєв

 

 Далі заспівав співак-тенор із Москви Васільєв Максим, який справив на всіх присутніх неймовірне враження від пісні «Идет война народная».

 Також на зустрічі були присутні Мірошніченко В.О., голова міської Ради ветеранів, та Чубкін В. І., заступник голови Ради ветеранів, і Войтенко Т. М., член правління міської Ради ветеранів.

Голова міської Ради ветеранів війни та праці Мірошниченко В.О. біля виставки, підготовленої фахівцями ЦМБ ім.М.Островського

 Наприкінці зустрічі діти дуже активно запитували у Троценко Н. М. та Бакурова К. Д. про війну та сьогоднішні воєнні події в Україні і виказували свої побажання, що вони хочуть жити під мирним небом і ніколи не знати, що таке війна. Дітей підтримали всі присутні.

Фото на згадку всіх учасників інформ-реквієму

Переглядів: 713 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ми на карті
Відзнаки