2024, Четвер, 28.03.2024, 13:05


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2014 » Березень » 30 » Літературний вечір Юрія Третяка
11:23
Літературний вечір Юрія Третяка

В центральній міській бібліотеці ім.М.Островського 27 березня 2014 року був проведений літературний вечір «Я душу Вам ранимую открою, поплачьте и порадуйтесь со мною …». Він був присвячений 60-річчю відомого марганецького поета Юрія Тимофійовича Третяка.

Поет Юрій Третяк

 

Гості у залі

 

      В читальному залі бібліотеки зібралися прихильники творчості ювіляра, його рідні, близькі та друзі. Всі вони прийшли насолодитися поезією Юрія Третяка та привітати його зі святом.

Поет-ювіляр Юрій Третяк з поетом Володимиром Пугачем

 

Від імені народного депутата України Олега Царьова поета-ювіляра Ю.Т.Третяка привітав помічник-консультант НДУ О.Царьова, відомий і улюблений усіма марганчанами поет, прозаїк Володимир Харлантійович Пугач.

Власні вірші в цей ювілейний день на знак пошани і вітання ювіляра, Юрію Третяку присвятили члени міського літературного об’єднання «Віра»: Лариса Гончарова, Любов Лопатюк, Микола Перлє, Равіль Байбурін, Тамара Боброва, Олександр Багаутдінов. Вони декламували вірші, вручали квіти та подарунки.

Прихильники поезії Р.П.Єрьоменко, Т.І.Єгорова, Є.І.Бородкіна, І.К.Зайцева, І.О.Барнаш висловили слова захоплення й визнання ювіляра, зачитали улюблені вірші поета й подарували йому на пам’ять про цей вечір книги, пиріг, квіти, картини.

Прихильниця таланту Юрія Третяка, майстриня Ірина Зайцева вітає ювіляра.

Кожний з присутніх на заході зміг сказати улюбленому поетові-земляку свої добрі теплі слова. Одним з найкрасивіших подарунків для Юрія Тимофійовича став виступ викладача музичної школи Олени Валеріївни Бучинської. Вона виконала твір Бетховена «Місячна соната», привітала від імені директора музичної школи й усього колективу Ю.Т.Третяка з ювілейним днем народження.

Викладач музичної школи Олена Бучинська.

На літературний вечір завітала й Євтерпа – муза поезії та музики.

Муза Евтерпа у виконанні бібліотекаря абонементу ЦМБ ім.М.Островського Олени Рак.

Пам’ятним виступом для усіх стало зачитування віршів поета-ювіляра «Рудокопы», «В осень без тебя», «Твоя весна» студентами Марганецького гірничого коледжу Максимом Павленко і Данилом Молдавським, юною поетесою нашого міста, ученицею СШ №11 Анастасією Аксьоновою.

  

Студенти Марганецького гірничого коледжу: Данило Молдавський та Максим Павленко

     На літературному вечорі сам винуватець урочистостей зміг виконати і свої нові музичні твори, де був автором і слів, і музики. Музичний талант Юрія Тимофійовича не залишив в залі жодного байдужого.

     Захід супроводжувався презентацією фото з особистого архіву поета Юрія Третяка. Вона була показана на екрані за допомогою проектора та ноутбуку бібліографом ЦБС О.В.Забенько.

Літературний вечір підготувала і провела директор Марганецької міської ЦБС Пономарьова Л.В.

Переглядів: 1660 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/2
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ми на карті
Відзнаки