2024, Середа, 24.04.2024, 03:48


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2014 » Травень » 22 » Майстер-клас "Патріотичне виховання молоді"
16:37
Майстер-клас "Патріотичне виховання молоді"

     Центральна міська бібліотека ім.М.Островського є методичним та бібліографічним центром для всіх бібліотек міста. Щорічно двічі на рік бібліотекарі збираються, для того щоб обмінятися досвідом роботи, послухати консультації досвідчених високо професійних фахівців.

      Так, 21 травня в ЦМБ ім.М.Островського зібралися всі спеціалісти Марганецької міської централізованої бібліотечної системи за "круглим столом" на майстер-клас  "Патріотичне виховання дітей та молоді".

Відкрила "круглий стіл" директор Марганецької міської ЦБС Лідія Віталіївна Пономарьова.

 

Цікавим виступом стала консультація бібліотекаря бібліотеки для дітей Марганецької міської ЦБС Любов Петрівни Середіної щодо патріотичного виховання дітей та підлітків.

Провідний бібліотекар бібліотеки для дітей Ірина Миколаївна Малікова розповіла про роботу бібліотеки для дітей з нагоди 70-річчя звільнення нашого міста та України від фашистських загарбників.

Ірина Миколаївна презентувала присутнім дуже цікаву виставку "Пам'ятаємо. Славимо. Вшановуємо".

 

Про досвід проведення в цьому році молодіжної бібліоночі в центральній міській бібліотеці ім.М.Островського розповіла бібліотекар юнацького абонементу Вікторія Василівна Жданова.

 

 

В квітні цього року методист Марганецької міської ЦБС Інна Олександрівна Кандала відвідала обласну квітневу школу методистів. На майстер-класі вона поділилася зі своїми колегами отриманими знаннями та враженнями. Розповіла про досвід роботи бібліотек м. Кривий Ріг та Криворізького району. Розповідь супроводжувалася презентацією фотографій, зроблених методистом під час відрядження в Кривий Ріг.

Заступник директора по роботі з дітьми, зав. бібліотекою для дітей Марганецької міської ЦБС Світлана Яківна Логінова дана грунтовну консультацію з теми майстер-класу. Також вона наголосила на тому, що в час інформаційних технологій книга залишається важливим фактором розвитку високо духовної та культурної особистості. Засобами книги маємо змогу формувати чітку громадянську позицію підростаючих громадян України.

      Під час майстер-класу бібліотечні фахівці переглянули відеоматеріали щодо досвіду роботи в напрямку патріотичного виховання, а також фотографії про роботу інших бібліотек. Цікавим був перегляд коротенького відеофільму про високотехнологізовану бібліотеку Штутгарта в Німеччині, який підготувала і показала бібліограф ЦБС Ольга Забенько.

     Майстер-клас пройшов жвава, цікаво й дуже влучно. Фахівцями були розглянути різні питання бібліотечної роботи з обраної теми, обговорені подальші плани щодо діяльності в цьому напрямку. Кожен з присутніх занотував для себе щось цікаве і корисне. Наприкінці бібліотечні спеціалісти ділилися своїми думками та робочими здобутками.

Переглядів: 1271 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ми на карті
Відзнаки