2024, Четвер, 18.04.2024, 19:32


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2013 » Грудень » 4 » Марганчанка Лариса Гончарова - краща жінка Придніпров'я
16:02
Марганчанка Лариса Гончарова - краща жінка Придніпров'я

      Найкраща жінка нашого міста – кульпрацівник-ветеран, поет Лариса Григорівна Гончарова, нагороджена відзнакою «Краща жінка Придніпров’я»
      Колектив центральної міської бібліотеки ім.М.Островського щиро вітає її з цією приємною подією.
    Робота в сфері культури, почалася у Лариси Григорівни в 1954 році, коли вона почала працювати масовиком і фізруком у Верхньодніпровському Будинку відпочинку. З 1956 року, прізвище Гончарової Л. Г. зазвучало в нашому місті Марганці, як ім'я талановитого культпрацівника, організатора міських масових заходів, сценариста, постановника, читця, прекрасного оратора, який вміє легко і не вимушено володіти будь-якою аудиторією. Це був її природний дар, талант, який вона щедро віддає людям, і донині.
      У цьому ж 1956 році, Лариса Григорівна переходить працювати в Палац культури гірників і продовжує тут працювати масовиком до 1966 року. За ці роки вона не один раз нагороджувалася грамотами та подяками Дніпропетровського облпрофради, республіканського комітету профспілок працівників культури, її відзначали і як переможця соцзмагання.
Двічі нагороджувалася грошовою премією Міністерства культури СРСР як «Кращий директор ПК Магаданської області».
     Лариса Григорівна працювала багато років культорганізатором турбази «Чайка» Марганецького гірничо-збагачувального комбінату.
 

                 

     З 1985 по 2012 рік ця незвичайна жінка була незмінною ведучою хору «Жива пам'ять». А на сьогодні вона - керівник колективу «Золота осінь» клубу «Дніпро». Вона продовжує писати сценарії, виступає в ролі режисера - постановника, провідною всіх програм «Золотої осені». Її живе слово, без папірця та шпаргалки, підкорює глядачів і слухачів, захоплює земляків-марганчан. Її знають у Дніпропетровській, Запорізькій областях, куди виїжджали колективи «Жива пам'ять» та «Золота осінь» на огляди, конкурси, фестивалі, зустрічі з молоддю та учасниками Великої Вітчизняної війни.
Непосидючість, енергія, життєлюбність, талант, досвід, мудрість, відкрита душа і посмішка Лариси Григорівни не залишають байдужими жодної людини, яка з нею зустрічається.
     З 1999 року Л. Г. Гончарова стала відома і як майстер художнього слова.
У 2009 році вийшла в світ книга її поезії «Чайка». Вірші та пісні на її слова звучать на міських масових заходах, на зустрічах з читачами, на місцевих каналах телебачення, друкуються в газетах «Шахтар Марганця» і «Гірницький вісник». Вона давно стала народною поетесою.
      Гончаровою Ларисою Григорівною пишається наше місто.

Переглядів: 1327 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ми на карті
Відзнаки