2024, Субота, 20.04.2024, 16:06


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2017 » Березень » 27 » Мультимедійний екскурс "Європа вражає"
15:51
Мультимедійний екскурс "Європа вражає"

В рамках діяльності Пункту європейської інформації "Все про Європу", 27 березня 2017 року в читальному залі бібліотеки ім. М. Островського викладачі та учні Марганецького професійного ліцею здійснили мультимедійний екскурс "ЄВРОПА ВРАЖАЄ".

Європа - чарівна частина світу, яка на порівняно невеликій території об'єднала найрізноманітніші культури і національності. Тож не дивно, що ця територія з багатою історією і великими подіями пов'язана з безліччю цікавих фактів, про які, можливо, ви навіть не чули.

Саме про найцікавіші факти щодо Європи дізналися гості в залі. Також вони мали змогу переглянути низку відеороликів про європейські цікавинки та яскраву презентацію. Мультимедійні матеріали екскурсу підготувала координатор ПЄІ "Все про Європу" О. В. Забенько. 

Ведуча заходу бібліотекар юнацького абонементу ЦМБ ім. М. Островського В.В.Жданова розповіла на початку подорожі про гордість не лише Європи, але й усього світу - Європейський Союз. 

Європейський Союз – це велика міцна родина, об’єднання прогресивних, демократичних держав. Європейці поєднані спільною ідеєю процвітання та миру. Європейський Союз — економічний та політичний союз 28 держав-членів, що розташовані здебільшого у Європі. 

Присутні дізналися про значення прапора ЄС  та прослухали величний та урочистий Гімн ЄС.

Не лише політичними і соціальними досягненнями пишається Європа. Чимало природних та історичних пам'яток розташовані в різних європейських країнах. 

 

Присутні дізналися, що геодезичний знак Центр Європи був встановлений у селі Ділове Рахівського району Закарпаття (Україна) в 1887 році. Звідки з'явилася назва "Європа" і що вона означає. Про найменшу країну-місто Ватикан. Також цікавинки про Бельгію, Італію, Францію, Німеччину, Грецію, 

Переглянули відео про Санторіні, евротунель між Францією і Великобританією, Ватикан, Великобртанію, про різноманітні європейські фестивалі, діючі вулкани, віденський вальс, дивний острів Фазанів.

Наприкінці заходу присутні гучно аплодували та дякували за цікавий та пізнавальний захід!

 

 

Публікацію підготувала

Ольга Забенько

Переглядів: 602 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/3
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ми на карті
Відзнаки