2024, Четвер, 28.03.2024, 21:57


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2015 » Травень » 15 » На святі школи № 12 м. Марганця
09:34
На святі школи № 12 м. Марганця

    Запорукою успішною роботи бібліотеки ім. М.Островського є її тісні стосунки з друзями і партнерами бібліотеки. Впродовж усього існування школи бібліотека підтримує дружні стосунки зі школою № 12. Тому бібліотекарі не могли не прийти й не привітати школу з її 45-річним ювілеєм, який вона відзначає в цьому році. Та ще й колектив бібліотеки завдячує цій школі її випускницями, які є високо професійними фахівцями бібліотечної справи в нашому місті.

   14 травня двері школи гостинно відчинилися. На ювілей до школи завітало чимало гостей, серед яких було багато її колишніх вчителів і випускників.

   На свято прийшли представники органів місцевого самоврядування: в. о. міського голови, секретар міської ради М.В.Лук'яненко, заступники міського голови Л. М. Дуплій та Є.В. Євдокименко, депутат Марганецької міської ради Г.Р.Хникіна. 

 

   Від імені міського управління освіти привітати школу прийшли начальник міського управління освіти І. М. Куліш та голова міськкому профспілки Г. М. Осьмінкіна.
   Багато вдячних гостей виступали на святі. Чимало теплих щирих побажань лунали в стінах школи. Колишні вчителі, випускники різних років, батьки  дякували школі за найкращі миті свого життя, пов'язані з нею.

   Як постійного друга та партнера в роботі з популяризації читання серед юнацтва та молоді, до школи запросили директора Марганецької міської централізованої бібліотечної системи Лідію Віталіївну Пономарьову та бібліотечних працівників - випускників школи № 12 різних років: провідного бібліотекаря ЦМБ ім. М. Островського Тетяну Федорівну Мархасіну, бібліотекаря абонементу для дорослих ЦМБ ім.М.Островського Олену Василівну Рак та бібліографа Марганецької міської ЦБС Ольгу Валентинівну Забенько.

 

Від імені всіх працівників Марганецької міської ЦБС звернулася до присутніх Л.В.Пономарьова. Вона розповіла про багаторічну плідну співпрацю бібліотеки з колективом школи. 

   Окрему особливу подяку вона висловила директору школи № 12 Олені Федорівні Галко.

   Привітання гостей чергувалися з виступами талановитих учнів школи. Вона співали пісні, виконували різноманітні танці, а на завершення заходу зачарували всіх присутніх виставою з нагоди 70-річчя Перемоги над нацизмом в Європі.

Теперішній склад педагогічного колективу школи № 12 вийшов на сцену, щоб подякувати всім, хто не забуває про школу і прийшов відсвяткувати разом з нею її ювілей. Гості у залі аплодували викладачам стоячи.

Школо! Зі святом тебе!

Сторінку підготувала випускниця СШ №12 2000 року

Ольга Забенько, бібліограф Марганецької міської ЦБС.

Переглядів: 667 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/3
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ми на карті
Відзнаки