2024, П`ятниця, 26.04.2024, 18:11


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2015 » Вересень » 14 » Презентація-бенефіс "Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення"
14:05
Презентація-бенефіс "Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення"

Марганецька центральна міська бібліотека (ЦМБ) ім. М. Островського взяла участь у презентації-бенефісі "БІБЛІОТЕКИ ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ НА ПОБАЧЕННЯ", присвяченій Дню міста Дніпропетровська. Колектив Марганецької центральної міської бібліотеки ім. М. Островського 12 вересня 2015 р. з 9 до 15 години приєднався до святкування Дня міста в Дніпропетровську в парку ім. Л.Глоби. Марганецька бібліотека ім. М. Островського підготувала цікаву яскраву виставку книг місцевих авторів, краєзнавчої бібліографії, ляльок з панчох, виготовлених Оленою Рак.

Святкування Дня міста Дніпропетровська.

Директор Марганецької міської ЦБС Пономарьова Лідія Віталіївна була нагороджена Почесною відзнакою Дніпропетровської бібліотечної Асоціації "За розвиток бібліотечної справи регіону" (голова ДБА Н.М.Тітова) та статуеткою богині Ніки.

 

Директор Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки (ДОУНБ) імені Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія Надія Миколаївна Тітова з директором Марганецької міської ЦБС Лідією Віталіївною Пономарьовою.

 

Разом з учнями Дніпропетровського училища культури.

 

Бібліотеки Нікополя на святкуванні Дня міста Дніпропетровська.

П'ятихатська ЦБС.

Майстер-класи від П'ятихатської ЦБС.

На свято приїздили бібліотеки Синельниківщини.

Виставка, яку представив на святі Дня міста Дніпропетровська колектив Марганецької центральної міської бібліотеки ім. М. Островського.

Виставка, яку представив на святі Дня міста Дніпропетровська колектив Марганецької центральної міської бібліотеки ім. М. Островського.

Провідний бібліотекар Тетяна Федорівна Мархасіна біля виставки Марганецької ЦМБ ім. М. Островського.

 

Ляльки з виставки Марганецької ЦБМ ім. М. Островського.

Дніпропетровці охоче фотографувалися біля виставки Марганецької ЦМБ ім. М. Островського.

Директор ДОУНБ Н.М.Тітова, методист ДОУНБ І.Є.Луньова та директор Марганецької міської ЦБС Л.В.Пономарьова біля виставки.

 

Біля виставки Марганецької ЦМБ ім. М. Островського.

 

Колектив Марганецької ЦМБ ім. М. Островського разом з поетом, співаком Юрієм Третяком вітає представників ДОУНБ

(зліва направо: О.В.Забенько, бібліограф ЦБС, В.В.Фіалковська, бібліотекар ЦМБ ім. М. Островського, Л.В.Пономарьова, директор Марганецької міської ЦБС, Ю.Т.Третяк, поет, виконавець, "жива книга", О.В.Рак, бібліотекар ЦМБ ім. М. Островського, Т.Ф.Мархасіна, провідний бібліотекар ЦМБ ім. М. Островського, О.О.Середіна, бібліотекар ЦМБ ім. М. Островського).

 

Представники ДОУНБ пригощаються кавою в літературному салоні біля виставки ЦМБ ім. М. Островського.

 

Директор Марганецької міської ЦБС Лідія Віталіївна Пономарьова розповідає про книги марганецьких авторів.

 

Провідний бібліотекар Марганецької ЦМБ ім. М. Островського Тетяна Федорівна Мархасіна розповіла про творчість свого улюбленого письменника, члена Національної спілки письменників України Анатолія Степановича Гнєзділова.

 

Бібліотекар ЦМБ ім. М. Островського Вікторія Валеріївна Фіалковська  знайомить представників ДОУНБ з жіночої лірикою у творчості марганецьких поетес.

 

Відомий марганецький поет, виконавець, "жива книга" Юрій Тимофійович Третяк.

 

Бібліотекар ЦМБ ім. М. Островського Олена Василівна Рак розповідає про ляльки, які вона виготовляє.

 

Олена Рак дарує Н.М.Тітовій, директору ДОУНБ, ляльку "на удачу", виготовлену з панчох.

 

Пригощаємо представників ДОУНБ булочками з Марганецького хлібозаводу, зефіром і цукерками з Марганецької кондитерської фабрики "Стимул".

 

Булочками від Марганецького хлібозаводу пригощається заступник директора ДОУНБ з внутрішньо-бібліотечної роботи О.В.Шевченко.

 

Директор Марганецької міської ЦБС Л.В. Пономарьова вітає ДОУНБ з Днем міста Дніпропетровська та дарує солодощі від Марганецької кондитерської фабрики "Стимул".

 

Дніпропетровці розглядали виставку та цікавилися творчістю Ю.Т.Третяка.

 

Бібліограф ЦБС О.В.Забенько роздає рекламки ЦМБ ім. М. Островського дніпропетровцям.

 

Колектив ЦМБ ім. М. Островського, вітаючи з Днем міста Дніпропетровська,  щедро пригощав дніпропетровців ласощами від Марганецької кондитерської фабрики "Стимул".

 

Смачні гостинці дніпропетровцям до свята Дня міста від Марганецького хлібозаводу.

 

Колектив Марганецької центральної міської бібліотеки ім. М. Островського сердечно дякує колективи Марганецької кондитерської фабрики "Стимул" та Марганецького хлібозаводу за сприяння в презентації нашого міста, його людей та бібліотек. Сподіваємося, що дніпропетровці та гості міста приєднаються до наших слів вдячності на адресу марганецьких підприємців.

 

Колектив Марганецької центральної міської бібліотеки ім. М. Островського дякує всім воїнам АТО, які здобувають мир та свободу у гарячих точках східних територій України. Ми пишаємося захисниками з міста Дніпропетровська.

На Дні міста Дніпропетровська у нас відбулася несподівана зустріч з бібліотекарем Марганецької міської бібліотеки для дітей Тетяною Петрівною Ковальонок та її дітьми Ксенією і Андрієм. Приємна несподіванка, що перейшла в сердешну радість від зустрічі із земляками-марганчанами!

 

Зустріч з тіткою нашого бібліотекаря - Ганною Данилівною Романченко, яка мешкає в м. Дніпропетровську. Радість зустрічі з рідними робить свято ще яскравіше і душевніше!

 

Наш марганецький водій відділу у справах сім'ї та молоді міськвиконкому Юрій Федорович Овсянкін подає нам сигнал про те, що, на жаль, свято завершується. Нам час пакувати свої книги, альбоми, ляльки, столи, дерев'яну виставку. Дякуємо Вам, Юрій Федорович, за труд!

Колектив ЦМБ ім. М. Островського дякує:

- керуючій справами Марганецького міськвиконкому О. М. Максименко;

- начальнику відділу культури міськвиконкому Т. С. Севастіді;

- головному бухгалтеру централізованої бухгалтерії закладів культури В. В. Дубовіковій;

- головному спеціалісту відділу у справах сім'ї та молоді міськвиконкому Ю.О.Худякову;

- колективам Марганецької кондитерської фабрики "Стимул" і Марганецького хлібозаводу;

- магазину "Іванна" і особисто Людмилі Григорівні Швець;

- голові Марганецького міського літературного об'єднання "Віра" Анатолію Олексійовичу Антоненко;

- поетам А.О.Антоненко, В.Х.Пугачу, В.П.Сокур, Т.О. Кошкіній, члену Національної спілки письменників України А.С. Гнєзділову.

   Особлива вдячність за надану допомогу та підтримку - поету, композитору, виконавцю, конферансьє, члену бібліотечної Ради Юрію Тимофійовичу Третяку.

Гучно і дружно говоримо "дякуємо" методисту Марганецької міської ЦБС Інні Олександрівні Кандалі за те, що вона весь дніпропетровський святковий день трудилася. Фотографувала яскраві моменти нашої участі у Дні міста. А ми змогли показати ці фото вам!

Дивіться фото зі святкування Дня міста Дніпропетровську в фотоальбомі.

Переглядів: 893 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 3.0/2
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Ми на карті
Відзнаки