2024, П`ятниця, 19.04.2024, 02:52


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2015 » Вересень » 23 » Презентація книги "Рідне місто моє" Анатолія Антоненка
10:34
Презентація книги "Рідне місто моє" Анатолія Антоненка

   18 вересня 2015 року в Марганецькій центральній міській бібліотеці ім. М. Островського відбулася презентація нової книги відомого марганецького письменника, краєзнавця, громадського діяча Анатолія Олексійовича Антоненка.

   Книга «Рідне місто моє» містить віршовані та прозові твори, написані Анатолієм Олексійовичем в різні роки. Багато віршів, в цій книжці, присвячені марганчанам – близьким, знайомим та друзям автора видання. В оповіданнях А.Антоненко наводить цікаві факти про місто та його околиці, а також багато історичних даних. Ця книга є подарунком від Анатолія Олексійовича Антоненка Марганцю та всім марганчанам до свята Дня міста, яке в 2015 році відзначається 19 вересня.

   На презентацію книги «Рідне місто моє» до читального залу ЦМБ ім. М. Островського зібралося чимало людей, адже Анатолій Олексійович – не просто талановитий письменник, а й надзвичайно шанована людина в місті. Тому багато вдячних шанувальників прийшло привітати автора в цей день.

 А.Антоненко приймав привітання від представників місцевої влади: в.о. міського голови М.В.Лук’яненка, керуючої справами міськвиконкому О.М.Максименко, завідуючої дошкільним дитячим об’єднанням Є.І. Бородкіної.

   На презентації виступили вчителі-філологи: почесний директор СШ №10 Т.І.Єгорова та вчитель НВК «ЗОШ-ліцей №10» Л.Я.Гудзенко.
Члени Марганецького міського літературного об’єднання «Віра» вітали свого голову, ким є Анатолій Антоненко, з такою важливою подією в житті кожного письменника, як вихід в світ нової книги. А саме виступали В.Х.Пугач, Т.О.Кошкіна, Ю.Ф.Дагаєв, І.О.Барнаш, О.Г.Жига, Л.В.Лопатюк.

Автора книги вітає Володимир Харлантйович Пугач, відомий марганецький поет, перекладач

 

А.Антоненка вітає Любов Василівна Лопатюк, відома марганецька поетеса.

   Бажаючих привітати автора було багато. Розділити таку щасливу мить прийшли колеги, друзі Анатолій Олексійовича: фотограф Г.Г.Архіпов, медсестра Наталя, художник М.І.Боровик, журналіст О.Д.Чекубаш.

Привітання від Геннадія Григоровича Архіпова, відомого марганецького фотографа

   Вітали Анатолія Олексійовича молоді шанувальники його творчості – учні СШ №12 Іван та Олександра. Вони зачитали вірш «Рідне місто – зі святом!».

 

Солістка вокального ансамблю «Мелодіка» Дар’я Харіна присвятила Анатолію Антоненко пісню «Україна-вишиванка».

    Сам автор Анатолій Антоненко розповів про задум цієї книжки, про процес її створення, про моменти, які надихали письменника на написання літературних творів. Він зачитав деякі вірші та оповідання для гостей в залі.

Поет Анатолій Антоненко приймає привітання від марганецької письменниці Тетяни Кошкіної та зачитує вірш, який їй присвятив

   Наприкінці заходу ведуча Л.В.Пономарьова, директор Марганецької міської ЦБС, привітала поета з виходом книги «Рідне місто моє», а всіх марганчан – з Днем міста!

   Мультимедійне оформлення заходу підготувала О.В.Забенько, бібліограф Марганецької міської ЦБС. Бібліотечну виставку «Від серця поета – до рідного міста» оформили бібліотекарі читального залу ЦМБ ім. М. Островського В.В.Фіалковська та О.О.Середіна.

Переглядів: 1273 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/2
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Ми на карті
Відзнаки