2024, П`ятниця, 26.04.2024, 00:27


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2018 » Квітень » 5 » Семінар у бібліотеці
12:03
Семінар у бібліотеці

 Сьогодні бібліотеки Марганецької міської ЦБС стали в нашому місті не тільки простором для вільного спілкування, самореалізації, освіти і творчості, а й загальнодоступними інформаційно-дозвілевими центрами. Бібліотеки надають доступ усім соціальним групам марганчан до достовірної інформації і знань. Тому бібліотечні працівники постійно упроваджують в практику нові методи, вчаться і підвищують  свою кваліфікацію.

 5 квітня у центральній міській бібліотеці ім. М.Островського був проведений міський семінар для бібліотекарів «Інноваційні форми заходів: організація і технологія проведення».

 Семінар відкрила начальник відділу культури міськвиконкому Буякова О.М., яка розповіла про роботу закладів культури міста на сучасному етапі, підкреслила значущість і змістовність роботи бібліотек Марганецької міської централізованої бібліотечної системи, шкільних бібліотек, бібліотек МГЗК та ін.

З консультацією «Інноваційні форми заходів у сучасній бібліотеці» виступила директор Марганецької міської ЦБС Пономарьова Л.В.

 З досвідом роботи бібліотек поділилася з колегами:провідний бібліотекар міської бібліотеки для дітей Малікова Ірина Миколаївна, завідуюча бібліотекою Марганецького коледжу державного вищого закладу «НГУ» Капто Олена Миколаївна, бібліотекар державного професійно-технічного навчального закладу «Марганецький професійний ліцей» Ковалевська Наталія Борисівна, бібліотекар міської бібліотеки ім. Островського Жданова Вікторія Василівна.

 З 2018 року усі публічні бібліотеки України переходять на нову міжнародну класифікацію бібліотечних фондів. З роз’ясненням, як це буде проходити на практиці виступила провідний бібліотекар міської бібліотеки ім. М.Островського Мархасіна Тетяна Федорівна.

  А також всі присутні мали змогу познайомитися з творчістю марганецького поета Олександра Генадійовича Самойленка, автором книги "Будем знакомы". Автор зачитав вірші, які були написані у різні періоди свого життя, в яких згадував молодість, палку любов, гіркоту розлуки.

 Завершився міський семінар бібліотекарів показовим заходом – бібліофреш «Книжковий всесвіт», де з оглядом новинок літератури виступила бібліотекар міської бібліотеки Рубан Світлана Олексіївна.

Лідія Пономарьова,

 директор марганецької міської ЦБС

Переглядів: 502 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ми на карті
Відзнаки