2024, Четвер, 18.04.2024, 16:12


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2020 » Вересень » 9 » Світ емоцій Тетяна Кошкіна
15:00
Світ емоцій Тетяна Кошкіна

Відомо, що жінки більш емоційніші, ніж чоловіки. А особливо, коли так складається, що випадають на життєвому шляху безліч перешкод та випробувань. Саме така доля випала марганецькій письменниці, члену Марганецького міського літературного об'єднання "Віра" та просто чарівній жінці - Тетяні Олексіївні Кошкіній. (http://bibl-ostr.ucoz.ua/index/koshkina_tetjana_oleksijivna/0-46)

Тетяна Олексіївна багато років віддавала свої труди як талановитий культпрацівник, вона займалася організацією дозвілля. Пізніше сприяла художній самодіяльності в міській раді ветеранів (зокрема, в ансамблі "Бойові подруги"), а зараз долучається до заходів міського літоб'єднання "Віра". Тетяна Кошкіна завжди бере активну участь в різних культурних заходах нашого міста.

Ця гарна, приваблива жінка завжди привертає до себе увагу, вона відзначається своїм оптимізмом, доброзичливістю, щирим співпереживанням. І навіть важко уявити, які випрабування випали на її долю. Тяжка хвороба та рання смерть її талановитої доньки, яка так хотіла жити та трималася за життя до останнього. Чи може бути для матері страшніше горе, ніж бачити, як на її очах гасне тендітний вогник життя її кровиночки, її дитинки?! Весь свій біль виклала Тетяна Олексіїївна на папері - так з'явилася її перша книжка «Судьба Ангела, или Крик сердца матери» (2012).

Ця книга - гімн глибині безмежної любові та терпіння материного серця, коли страждає її дитина. Маючи дітей від першого шлюбу, Тетяна Кошкіна народила донечку Іринку. Приречена з раннього дитинства на муки від хвороб, вона все ж прожила чудових двадцять років, завдяки любові найближчих і найдорожчих їй людей. Хоч і коротке, але це було насичене життя. Іринка була розумною і талановитою, вона зустріла своє велике кохання. Мужньо до останнього боролася з хворобами, але приречена була програти і в розквіті років покинула цей світ.

Тетяна Олексіївна, як тонка і романтична натура, завжди насолоджувалася поезією. Вона завжди обожнювала творчість багатьох марганецьких поетів. А вже в зрілому віці відкрила і в собі поетичний талант. Так побачили світ дві її поетичні збірки: "Жіноча лірика" (2015) і "Повороти долі" (2019).

Вірші Тетяни Кошкіної торкаються різних тем, але зажди вони сповнені безмежною палітрою її почуттів та емоцій. Авторка не вважає себе професійною поетесою, а просто дарує від усього серця людям теплі слова, намагається передати світлі позитивні настрої та викликати піднесені душевні почуття. З її творами можна відпочити душею, знайти спокій у душі або поринути у безмежний океан пристрастей та хвилювань.

Збірка віршів "Жіноча лірика" містить твори, написані поетесою з 2008 по 2015 роки. Це, переважно, вірші про почуття, присвячені близьким та рідним людям. Кожен з читачів знайде для себе у виданні рядки до душі. Та найбільше ці поезії зацікавлять жіночу аудиторію.

Збірка "Повороти долі" містить не лише вірші, а ще романси і оповідання. Авторка передає в своїх творах емоційне бачення світу, насичує їх своїми почуттями та сприйняттям прекрасного навколо нас.

Сьогодні, 10 вересня, Тетяна Кошкіна відзначає ювілейний день народження.

Колектив Марганецької центральної міської бібліотеки та члени Марганецького міського літературного об'єднання "Віра" щиро вітають Тетяну Олексіїївну з її святом! Бажають їй сонячного настрою, щирої посмішки, радісних подій та здійснення найзаповітніших мрій!

Підготувала Ольга Забенько, пр. бібліограф ЦБС

Переглядів: 333 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Ми на карті
Відзнаки