2024, Субота, 27.04.2024, 01:21


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2014 » Листопад » 1 » Свято працівників соціальної сфери
12:29
Свято працівників соціальної сфери

        Щорічно в Україні в першу неділю листопада відзначається день працівника соціальної сфери. Це свято встановлено «…на підтримку ініціативи працівників системи органів праці та соціальної політики…» згідно з Указом Президента України «Про День працівника соціальної сфери» від 13 квітня 1999 року №374/99. В цьому році соціальні працівники відзначають своє професійне свято 2 листопада.

      Напередодні цієї дати 31 жовтня, у п’ятницю в актовому залі Марганецького міськвиконкому зібралися всі, хто своєю щоденною працею допомагають незахищеним верствам населення, всім, хто опинився в скрутних обставинах та потребує допомоги та турботи з боку держави.
 

  

      Захід підготували спеціалісти центральної міської бібліотеки ім.М.Островського. Провела захід  методист Марганецької міської ЦБС Кандала І.О. 


Методист Марганецької міської ЦБС Кандала І.О.

     З привітальним словом від імені в.о. голови міської ради до присутніх звернулася заступник міського голови Л.М.Дуплій. Вона висловила від себе особисто та від усіх мешканців міста слова щирої вдячності та шани соціальним працівникам за їх щоденну клопітку та таку важливу працю. Низько вклонилася їм за соціальну роботу в місті.


   Заступники міського голови Котко К.І., Євдокименко Є.В. нагородили найкращих працівників грамотами, подяками і квітами. Нагороди отримали Хникіна Гульнара Рашидівна,начальник управління праці та соціального захисту населення; Василенко Микола Миколайович, начальник управління Пенсійного фонду України в м.Марганець Дніпропетровської області; Беркут Ірина Іванівна, директор Марганецького територіального центру соціального обслуговування, а також Коваленко Ю.В., Прокопчук, Л.Т., Мамонтова О.В., Овдієнко Н.С., Беккер І.А., Баклажова Л.А., Бятець Є.Е., Агафонова Н.О., Федак В.М., Петрухіна С.Г., Вахно Є.Г., Суха В.М., Єгорович К.В.,Ю Польська О.С., Яремчук Т.М. , Михайловська Н.М., Данильчекно Н.М., Івахненко О. А., Петерс В.О., Киця Т.О., Савчук Л.А., Хоменко Г.М.

  

Нагороду отримала Хникіна Гульнара Рашидівна   

Відзнаку отримав Василенко Микола Миколайович

     З привітальним словом до соціальних працівників звернувся провідним стоматолог нашого міста, голова міського літературного об’єднання «Віра», відомий марганецький поет-історик Анатолій Олексійович Антоненко. Він присвятив присутнім жінкам власні вірші, які зачарували всіх присутніх.

Поет Антоненко Анатолій Олексійович

Від музичної школи привітати працівників соціальної сфери м. Марганця прийшла Вікторія Іванова, яка виконала пісню «Ах школа, школа».

Співає Віка Іванова

З професійним святом вітали гостей у залі учасники вокального ансамблю «Мелодіка» клубу «Дніпро» під керівництвом Олени Валеріївни Кобець. Вони виконали декілька мелодійних пісень.

Дует Олени Кобець та Григорія Гризія.

Співають Юлія Ковальова та Григорій Гризій

Ансамбль "Мелодіка" (солістка Дар'я Харіна, керівник Олена Валеріївна Кобець)

     Наприкінці ведуча ще раз привітала всіх соціальних працівників з їх професійним святом, Висловили вдячність за їх працю та найкращі побажання.

Шановні соціальні працівники!
Колектив центральної міської бібліотеки ім.М.Островського також вітає вас з професійним святом!

Бажаємо вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, благополуччя, миру, подальших успіхів у роботі. Нехай посіяні вами зерна добра і милосердя завжди дають дружні сходи в серцях і душах людей. Зі святом!

 

Переглядів: 863 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/1
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ми на карті
Відзнаки