2024, Середа, 08.05.2024, 07:06


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2016 » Березень » 11 » Тренінг з організації електронного каталогу
11:41
Тренінг з організації електронного каталогу

     10 березня до Марганецької центральної міської бібліотеки ім. М. Островського завітали фахівці з Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Первоучителів слов'янських Кирила та Мефодія (ДОУНБ): Абраїмова Тетяна Олександрівна, заступник директора з наукової роботи, Крупій Ганна Яківна, заступник директора з питань автоматизації бібліотечних процесів, Литвиненко Надія Григорівна, зав. відділом наукового опрацювання документів та організації каталогів. Директор Марганецької міської ЦБС Лідія Віталіївна Пономарьова щиро привітала колег в м. Марганці та в стінах бібліотеки ім. М. Островського.

На тренінг з організації електронного каталогу завітали всі спеціалісти Марганецької міської ЦБС.

   Розпочалося засідання приємними подіями.

    За багаторічну сумлінну працю, впровадження комп'ютерних технологій, інноваційних форм і методів у практику роботи публічних бібліотек м. Марганець Почесною грамотою Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія була нагороджена провідний бібліограф Марганецької міської ЦБС Ольга Валентинівна Забенько.

За багаторічну сумлінну працю, творче ставлення до роботи та особистий внесок у розвиток бібліотечної справи м. Марганець Почесною грамотою Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія була нагороджена бібліотекар читального залу Марганецької центральної міської бібліотеки ім. М. Островського Вікторія Валеріївна ФіалковськаКолеги по ЦБС приєдналися до привітань Вікторії Валеріївни, оскільки саме в цей день вона відзначала свій день народження.

Директор ЦБС Лідія Віталіївна Пономарьова також привітала колег із отриманням грамот та подарувала квіти від колективу.

  Приводом професійного візиту спеціалістів із ДОУНБ було питання організації електронного каталогу в бібліотеках Марганецької міської ЦБС. 

   Тетяна Олександрівна розповіла про важливість створення електронного каталогу. Поділилася досвідом роботи ДОУНБ в цьому напрямку. 

  Надія Григорівна навчала колег користуватися каталогами, які представлені на сайті ДОУНБ, а також практично продемонструвала, як створювати записи в електронному каталогу Марганецької бібліотеки ім. М. Островського.

   Ганна Яківна встановила необхідне програмне забезпечення, налагодила віддалений доступ до системи ІРБІС та надала всі персональні дані для доступу.

   Всі фахівці Марганецької міської ЦБС були дуже задоволені продуктивною зустріччю з колегами. Сподіваємося, що і гості з м. Дніпропетровська також поїхали додому з гарним настроєм та приємними враженнями!

Переглядів: 777 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/2
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ми на карті
Відзнаки