2024, Неділя, 28.04.2024, 19:51


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2023 » Листопад » 6 » Творче заняття для душі (До 55 річчя Ольги Шаляпіної)
15:18
Творче заняття для душі (До 55 річчя Ольги Шаляпіної)

                                                                                            

Творче заняття для душі

7 листопада виповнюється 55 років Ользі Юріївні  Шаляпіній, яка 22 роки проробила в центральній міській бібліотеці. Зараз неможливо уявити собі бібліотеку без хранительки чистоти і порядку, людина, яка знаходить мову з усіма відвідувачами і колегами. Але Ольга Юріївна не тільки добра, ввічлива та позитивна людина – головна її гідність в її таланті дарувати оточуючим відчуття позитиву, гарного настрою та захоплення її неповторними роботами. Весь свій вільний час Ольга приділяє своєму головному захопленню - це бісер. Її картини вишиті бісером заворожують своєю натуральністю, свої роботи вона вишиває душею, тонко відчуваючи кожен колір, кожен стібок. Для неї картини немов діти за, якими вона хвилюється та переживає.

Напередодні відкриття персональної виставки ми поспілкувалися з майстринею:

- Ольга Юріївна, скажіть, що для Вас є робота з бісером?

- Вишивання бісером – це можливість для реалізації моїх творчих задумів. Під час процесу , я розслабляюсь та знімаю стрес. Хобі порівнюю з медитацією, в цьому дійсно, щось є. Для мене це відмінний спосіб забути про повсякденні справи та рутину хоча б на годину. Творчість  дарує мені не тільки позитивні емоції , але й гарні роботи.

 Ольга Юріївна люб’язно погодилася зробити свою персональну виставку на, якій представлені майже всі її неповторні картини з бісеру. А ще не так давно Ольга Юріївна захопилася зовсім не схожим на бісер захоплення –  роботу зі джгутом. Це незвичайне хобі виникло у майстрині не випадково, адже тема виготовлення робіт з джгута не раз лунала на засіданнях клубу при центральній бібліотеці « Магія творчості». Майстриня вирішила спробувати себе і зробити ляльки саме в цій техніці  - робота з джгутом. В її приватній колекції дуже багато робіт – настінне панно, скриньки, пляшки незвичайних форм, ляльок.

- Ольга Юріївна, розкажіть, будь ласка про своє нове захоплення.

- Декор – це відмінний привід зустрітися з друзями, подарувати свою роботу на той чи інший випадок. Милі, чарівні іграшки не залишають людей байдужими: вони подобаються жінкам, чоловікам, дітям. Ці подарунки універсальні,унікальні,різноманітні, бо кожна з них виконуються вручну, тому такі вироби ексклюзивні. Кожна  моя робота дарує приємні емоції!

Переглянути виставку завітала начальниця відділу молоді, культури та спорту Бондаренко Оксана Василівна

                                             

Тож такі роботи – річ не тільки красива, але в край корисна! Майстриня вкладає в роботу частинку себе і це тепло душі обов’язково відчувається в її неймовірній фантазії з якими вона ділиться з нами , її прихильниками.

 

                                                                                                                                                                

            

 

                                              

КЗ"Публічна бібліотека" вітає з ювілейним Днем народження співробітницю бібліотеки Ольгу Шаляпіну! 

                           

Отже, якщо у вас виникло бажання переглянути роботи  майстрині ,Ольги Юріївни Шаляпіної, заходьте до центральної міської бібліотеки! І ви обов’язково знайдете для себе багато позитивних емоцій та поринете у відчуття насолоди!

 

 

Переглядів: 143 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ми на карті
Відзнаки