2024, Вівторок, 19.03.2024, 08:08


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2016 » Листопад » 5 » Творчий вечір з київською поетесою
10:57
Творчий вечір з київською поетесою

3 листопада 2016 року у ЦМБ ім. М. Островського пройшов творчий вечір сучасної  київської поетеси

 Марії Миколаївни Романенко.

  Познайомитися і насолодитися поетичним словом Марії Миколаївни прийшли користувачі бібліотеки та талановиті люди нашого маленького шахтарського міста та члени первинної організації людей з обмеженими можливостями по зору.

  Підготували і провели зустріч методист Марганецької міської ЦБС І. О. Кандала та бібліотекар читального залу В. В. Фіалковська. Ведучі розповіли всім присутнім про життєвий і творчий шлях поетеси. Найбільшу увагу приділили збірнику поезій “В саду троянд”, з якого зачитали чудові пронизливі вірші. Бо саме у віршах відкривається безмежно щира і лагідна душа поетеси.

img_6148

   Взагалі тематика поетичної творчості Марії Миколаївни різноманітна. Вона витончено відчуває час, орієнтується і вміє знайти потрібне виразне слово, а також красиво збудувати фразу, в якій відображається світовідчуття і світорозуміння. Її добре серце переповнюють почуття любові до Батьківщини, матері і Бога, біль втрати, віри і надії.

   Шановну гостю привітала шанувальниця її творчості Н. В. Герасименкоголова Марганецької первинної організації людей з обмеженими  можливостями по зору.

img_6152

  Не залишилася байдужою від зустрічі з поетесою і Т. І. Єгорова, Почесний громадянин м. Марганця, заслужений вчитель України, яка привітала Марію Миколаївну і побажала подальших творчих успіхів.

img_6162

  Найтепліші слова привітання пролунали і від місцевої поетеси, автора книг “Судьба ангела”, “Жіноча лірика”  Т. О. Кошкіної. Привітав своїми віршами гостю місцевий поет  Я. І. Должиков.

img_6165

   Своєю зворушливою поезією поетеса тішила всіх присутніх, тому що сама безмежно закохана в природу, в життя, прагне завжди дарувати людям душевне добро й гарний настрій.

   Із захопленням насолоджувалася вся аудиторія виконанням пісень під гармошку у виконанні самої поетеси, від яких серце і душа сповнилися ліричним піднесенням.

img_6160

   Від імені всіх присутніх і від імені колективу ЦМБ ім. М. Отровського ведучі подарували поетесі чудову червону троянду. Бо саме троянда є найулюбленішою квіткою Марії Миколаївни, і побажали міцного здоров’я, цікавих зустрічей, натхнення, бажання творити. В свою чергу поетеса подарувала свій збірник ЦМБ ім. М. Островського.

img_6157

  Наприкінці заходу присутні подякували київській гості за подаровану насолоду і чудовий відпочинок і мали змогу придбати збірник поезії “В саду троянд”.    

Ольга Середіна,

бібліотекар читального залу ЦМБ ім. М. Островського

Переглядів: 567 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/2
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Ми на карті
Відзнаки