2024, П`ятниця, 19.04.2024, 04:49


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2015 » Березень » 6 » Урочисті збори з нагоди 8 березня
15:51
Урочисті збори з нагоди 8 березня

6 березня у великій залі виконкому Марганецької міської ради відбулися урочисті збори з нагоди жіночого дня 8 березня. Бібліотека ім.М.Островського взяла активну участь в організації свята.

В.о. міського голови М.В.Лук'яненко  привітав з жіночим днем колектив Марганецької міської міської ЦБС і подарував картину з квітами.

  

У холі виконкому були представлені бібліотечні виставки, які були підготовлені центральною міською бібліотекою ім.М.Островського та міської бібліотекою для дітей. На виставці "Ти - жінка, королева, берегиня!" було представлено велике різномаїття найкращої літератури для і про жінок. Її оформили бібліотекарі читального залу ЦМБ ім.М.Островського В.В.Фіалковська та О.О.Середіна. Великою увагою користувалася виставка "У майстрині авторської ляльки Олени Рак", на якій можна було побачити велику колекцію ляльок різних образів. Ці ляльки з панчох своїми руками виготовила бібліотекар абонементу для дорослих ЦМБ ім.М.Островського О.В.Рак. Не менш цікавою була виставка виробів із бісеру "Майстриня казкового дива" працівниці ЦМБ ім.М.Островського Ольги Шаляпіної.

      

   

Міська бібліотека для дітей представила дуже гарну виставку "Зробити цей світ красивіше і добріше" різних виробів народного мистецтва, виготовлених Оленою Хабун, бібліотекарем бібліотеки для дітей.  Це - малюнки квітів, розмальовані дощечки, ляльки-мотанки, вироби з бісеру.

 

Бібліотекарі Марганецької міської ЦБС доклали максимальних зусиль, щоб для марганчанок до свята підготувати дуже цікаву яскраву та різнопланову виставку.

На фото бібліотекарі Марганецької міської ЦБС (зліва направо): бібліотекарі міської бібліотеки для дітей А.Харченко, О.Хабун, І.М.Малікова; директор Марганецької міської ЦБС Л.В.Пономарьова, бібліотекар ЦМБ ім.М.Островського О.В.Рак, методист Марганецької міської ЦБС І.О.Кандала, бібліотекарі читального залу ЦМБ ім.М.Островського В.В.Фіалковська та О.О.Середіна.

З весняним святом 8 березня бібліотекарів привітав відомий марганецький художник Юрій Барсук і подарував власну картину "Маки", яка стане гідним поповненням галереї картин місцевих художників і ЦМБ ім.М.Островського.

  До бібліотекарів у холі виконкому підійшов відомий марганецький поет, композитор, виконавець Мехман Нех і з найщирішими привітаннями подарував бібліотекарям пісню.

   Зі святковими привітаннями виконав для всіх бібліотекарів у холі виконкому пісню марганецький співак Максим Васільєв та на згадку сфотографувався з бібліотекарями.

На фото (зліва направо): методист Марганецької міської ЦБС І.О.Кандала, бібліотекар ЦМБ ім.М.Островського Т.Ф.Мархасіна, Максим Васільєв, директор Марганецької міської ЦБС Л.В.Пономарьова, бібліотекарі ЦМБ ім.М.Островського В.В.Фіалковська та О.О.Середіна.

Виставки охоче переглядали всі присутні, охоче спілкувалися з бібліотекарями, висловлювали своє захоплення від побаченого. Зокрема, жінки-марганчанки, які не просто партнери бібліотеки в її задумах, але й вірні друзі вже впродовж багатьох років. Це Т.І.Єгорова, Т.О.Кошкіна, Р.П.Єрьоменко,  Є.І.Бородкіна, В.І.Зозуля, учасниці ансамблю "Бойові подруги", працівниці виконкому та ін.  Вони дивувалися красою представлених виробів та дякували за такі цікаві виставки. 

   

На фото (зліва направо): О.М.Максименко та Р.П.Єрьоменко;  В.І.Чупкін, Л.В.Пономарьова, В.І.Зозуля з учасницями ансамблю "Бойові подруги".

У великій залі виконкому відбувся для жінок-марганчанок святковий концерт. Чарівні жінки приймали поздоровлення  від М.В.Лук'яненка, в.о. міського голови м.Марганця на честь свого свята. Він нагородив з нагоди свята 8 березня директора Марганецької міської ЦБС Л.В.Пономарьову цінним подарунком - подарував їй наручний годинник.

На святі з привітальними словами виступили заступники міського голови К.І.Котко, Є.В.Євдокименко, голова Ради ветеранів війни та праці В.І.Чупкін, директор Марганецького міськводоканалу В.О.Ваданов.

 

На фото: В.І. Чупкін; В.О.Ваданов.

Ведучою свята була начальник відділу культури виконкому Марганецької міської ради Т.С.Севастіді.

На концерті виступили учні та викладачі дитячої музичної школи, вихованці вокального ансамблю "Мелодіка" з клубу "Дніпро" та їх керівник О.В.Кобець, завідуюча клубом "Дніпро", Мехман Нех, Максим Васільєв, вокальний ансамбль "Бойові подруги". Вони виконали для присутніх жінок найкращі музичні твори.

   

На фото: вихованки дитячої музичної школи.

  

На фото: Мехман Нех; Максим Васільєв.

  

На фото: ансамбль "Бойові подруги".

На фото: О.В.Кобець та учасниця вокального ансамблю "Мелодіка".

Святкові привітання створили урочистий, піднесений настрій. Всі жінки були задоволені та раділи від отриманих привітань!

  

Переглядів: 1006 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/3
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ми на карті
Відзнаки