2024, П`ятниця, 19.04.2024, 08:01


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2021 » Березень » 4 » Відкриття виставки картин "Живопис, настояний на любові" (+відео)
11:51
Відкриття виставки картин "Живопис, настояний на любові" (+відео)

Напередодні жіночого свята в Марганецькій центральній міській бібліотеці відбулося відкриття виставки картин "Живопис, настояний на любові" марганецького самодіяльного художника Павла Анатолійовича Хохлова

На цей захід завітало багато зацікавлених у художній творчості поціновувачів творів мистецтва: учні Марганецької школи мистецтв, учні Марганецького професійного ліцею, члени Марганецького міського літературного об'єднання "Віра", марганецькі художники, журналісти ТРК "МСТ", бібліотечні працівники та шанувальники живопису, зокрема, творчості Павла Хохлова.

Бібліотекарка Ольга Середіна розповіла про самого художника, зупинилася на деяких акцентах його творчості. Павло Анатолійович поділився з присутніми про те, як віднайшов у собі потяг до художнього мистецтва, свої ідеї в малюванні, про художників - друзів і наставників. Привідкрив таємницю, що планує брати участь у виставках художників в інших містах та країнах.

Учні школи мистецтв разом із викладачем уважно розглянули представлені на виставці картини, простежили техніку їх виконання, послідовність написання та задум виконавця. Інші присутні на заході насолоджувалися представленими картинами та спілкувалися з художником.

Завітав на відкриття виставки картин "Живопис, настояний на любові" і знаний в місті талановитий художник В.К.Савенко. Художникам було про що побалакати. Володимир Кононович висловив свої враження від побаченого, побажав Павлу Анатолійовичу нових цікавих робіт.

П.А.Хохлов з художником В.К.Савенко

П.А.Хохлов з С.О.Рубаном

У відкритті взяв участь прихильник таланта П.Хохлова Сергій Олександрович Рубан. Він щиро привітав художника із відкриттям його виставки, висловив бажання придбати одну з його картин.

Подякувала П.А.Хохлову за картини викладачка малювання школи мистецтв Катерина Вікторівна Євдомаха.

Художник Павло Анатолійович привітав всіх присутніх жінок з прийдешнім святом 8 березня! 

Вже відчувається в повітрі піднесений настрій напередодні жіночого свята. Виставка картин Павла Хохлова додала присутнім позитивних емоцій. Адже і самі твори, і сам художник випромінюють світло і радість, яким щиро діляться з оточуючими.

Виставка діятиме до 28 березня 2021 року в Марганецькій центральній міській бібліотеці. Наша адреса: вул. Палацова, 1.

Запрошуємо завітати та переглянути виставку картин "Живопис, настояний на любові" самодіяльного марганецького художника Павла Хохлова!

 

Переглядів: 258 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/1
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ми на карті
Відзнаки