2024, Субота, 20.04.2024, 13:38


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2014 » Вересень » 22 » Виставка на День міста Марганця
14:31
Виставка на День міста Марганця

       20 вересня 2014 року Марганець відзначив 76-річчя з дня заснування. З нагоди цього свята в місті пройшли різні цікаві розважальні заходи. На площі ім. Леніна можна було побачити багато різноманітних виставок на різні смаки та вподобання. Чого тільки не пропонували марганецькі майстри  гостям на святі! Творчі колективи навчальних закладів міста виставили вироби власними руками, продавали смачні ласощі, показували свої таланти. Представити на святі свої вироби прийшли марганецькі майстрині, учасниці дніпропетровського етнофестивалю-ярмарки «Петриківський дивосвіт».

       Серед усіх виставок не можна було не помітити цікаву, яскраву, різнотематичну виставку, яку підготував колектив центральної міської бібліотеки ім.М.Островського.

        На бібліотечній переносній виставці «Квітни мій краю, марганецька земля» були представлені книги марганецькі авторів: А.Антоненка, В.Пугача, В.Хвостик, Т.Кошкіної, Л.Гончарової, А.Мельника, Г.Бідняка, Р.Байбуріна, А.Гнєзділова, О.Морщавки, А.Кислої, Л.Лопатюк, Л.Алієвої та інших. Це «золотий» краєзнавчий фонд бібліотеки.

Всі гості мали змогу взяти будь-яку книгу з виставки, погортати та переглянути її. Для всіх бажаючих і зацікавлених бібліотекарі читального залу ЦМБ ім.М.Островського пропонували огляд виставки або окремої книги.

   

Поряд, на столику бібліотекарі виклали теки, накопичені роками, в яких зібрані літературна творчість талановитих марганчан.

Виявили бажання мати фото біля виставки Тетяна Кошкіна, Петро Войтенко, Тамара Єгорова.

       

         На переносній виставці «У майстрині авторської ляльки Олени Рак» були представлені авторські ляльки Олени Василівни Рак, бібліотекаря абонементу для дорослих ЦМБ ім.М.Островського.

Ці виставка викликала у гостей свята неабияку зацікавленість. Не тільки діти, а й дорослі захоплено підходили до виставки, розгледіти поближче ляльки, доторкнутися руками до цього витвору мистецтва. Окрім вже відомих робіт Олени Рак, цього разу майстриня порадувала своїх шанувальників новими ляльками – зірками естради. Багато марганчан із задоволенням фотографувалися біля ляльок на згадку про приємні спогади.

    

Поряд з переносною виставкою на невеличкому столику під назвою «Руками створена краса» розташувалися робота працівниць бібліотеки ім.М.Островського Любов Володимирівни Аврушкіної та Ольги Юріївни Шаляпіної.

Вже відома в місті майстриня Любов Аврушкіна представила майстерні вироби з бісеру. Ольга Шаляпіна в цьому році відкрила в собі талант малювання і вишивки бісером. Марганчани не залишили поза увагою такі гарні вироби: підходили, милувалися, дивувалися, спілкувалися з майстринями – авторами представлених робіт.

   

      Бібліотека пишається не тільки власними майстринями – співробітницями, але й талановитими користувачами. Представлені на День міста були і роботи користувачів юнацького абонементу ЦМБ ім.М.Островського Новосьолової Анни та Неділько Валерії. Юні дівчата надали для виставки свої майстерно вишиті рушники.

Користувачка бібліотеки Надія Олексіївна Іванюк предоставила для виставки свої роботи. Вона високопрофесійно опанувала техніку в’язання крючком, вивчаючи літературу з фонду бібліотеки ім.М.Островського.

     Виставка бібліотеки ім.М.Островського зацікавила  багатьох марганчан. Особливо вдячні ділилися своїми враження, залишаючи запис у книзі відгуків. Відомий марганецький поет Микола Смірнов, керівник вокального колективу «Бойові подруги» Тетяна Кошкіна, заступник міського голови м.Марганця Олена Медяник, заступник голови літературного об’єднання «Віра» Олександр Багаутдінов та інші.

    

    Не змогли пропустити бібліотечну виставку представники місцевої влади та сусідніх районів. В.о. міського голови м.Марганця Лук’яненко М.В. із цікавістю переглянув матеріали виставки та побесідував із директором Марганецької міської ЦБС про справи в бібліотеках міста.

      

     Центральна міська бібліотека ім.М.Островського в епоху трансформування бібліотек в сучасні інформаційні центри крокує швидкими темпами, впроваджуючи інноваційні форми та методи роботи.  Результатом плідної роботи бібліотеки стала така різнопланова, незвичайна, сучасна, яскрава, високо естетична виставка, представлена працівниками бібліотеки ім.М.Островського на святкуванні Дня міста Марганця.

Переглядів: 899 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/1
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ми на карті
Відзнаки