2024, Четвер, 25.04.2024, 10:20


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2016 » Жовтень » 19 » З любов’ю до професії і людей
15:35
З любов’ю до професії і людей

  19 жовтня 2016 року в ЦМБ ім. М. Островського відбулася зустріч з шановною і знаною людиною в нашому місті, А. І. Супруном, почесним громадянином

м. Марганця.

   Анатолій Іванович відрізняється своїм життєвим досвідом, інтелектуальним та творчим потенціалом, винятковою цілеспрямованістю та ентузіазмом. Він згуртовує та веде за собою людей, сповнених бажання присвятити себе служінню рідному місту.

   Саме такі люди, як Анатолій Іванович це надійна опора кожного мешканця нашого не великого шахтарського містечка.  Доля Анатолія Івановича тісно пов’язана з марганець ким гірничо – збагачувальним комбінатом, що дало відбиток на його цікавий та багатий подіями життєвий шлях.

  На захід були запрошені студенти Марганецького коледжу Національної гірничої академії.

img_5878

   Анатолій Іванович поділився з присутніми своїм життєвим досвідом. Бо дедалі частіше в нашому шахтарському місті, коли молодий чоловік закінчує школу, попадає на життєве перехрестя: вибір майбутньої професії. Тож замислившись і поміркувавши, юнаки присвячують себе гірницькій справі, крокуючи тим же шляхом, який пройшли батько, дід, знайомі, друзі.

img_5885

    Гірник – в нашому місті найшановніша професія. І не важливо добуває руду, ремонтує гірниче обладнання, чи керує добувним цехом, допоміжним відділом комбінату або працює простим робочим – він гірник.

   Іде б не працював Анатолій Іванович, він завжди чесно і плодотворно віддавав себе роботі. На керівних посадах завжди був чуйний і уважним до людей. Все своє життя Анатолій Іванович проявляє себе активним учасником суспільного життя комбінату і міста.

img_5894

    І сьогодні, бадьорий, життєрадісний теж повноцінно виконує громадянські обов’язки, очолює Раду ветеранів МГЗК і є членом президіума міської Ради ветеранів. Як голові Ради МГЗК громада довіряє всі свої біди і тривоги, наболіле й насущне. Марганчани знають його добре, бо кожен день не обходиться без спілкування і рішення будь-яких проблем. До нього звертаються з різних питань і завжди отримують зрозуміння і підтримку. Саме за щирість душі, людяність, постійну готовність прийти на допомогу Анатолій Іванович має велику повагу серед мешканців міста.

   За сумлінну професійну та громадську діяльність Анатолій Іванович Супрун не одноразово нагороджувався почесними грамотами і отримував подяки – ветеран праці України і МГОКа, нагороджений медаллю «За доблесну працю», а також нагрудним знаком.

   Наприкінці заходу Анатолія Івановича привітала директор Марганецької ЦБС Л. В. Пономарьова. Лідія Віталіївна побажала, щоб улюблена справа приносила визнання колег та мешканців міста, міцного здоров’я, добробуту та подальших звершень усіх мрій.

img_5899

   До заходу  бібліотекарями читальної зали  О. О. Середіною таВ. В. Фіалковською була оформлена книжкова виставка «З любов’ю до професії і людей», на якій всі присутні мали змогу познайомитися з життєвим шляхом А. І. Супруна та дізнатися про історію підприємства МГЗКа та його сьогодення.

Ольга Середіна,

бібліотекар читальної зали ЦМБ ім. М. Островського

Переглядів: 445 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ми на карті
Відзнаки