2024, Субота, 27.04.2024, 15:10


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2024 » Березень » 6 » Засідання Клубу "Магія творчості" напередодні 8 Березня
12:22
Засідання Клубу "Магія творчості" напередодні 8 Березня

                                     

8 Березня – жіноче свято, яке  завжди надихає нас на подарунки своїм рідним. А подарунки - привітання, виготовлені своїми руками – вони завжди найкращі та найцінніші. Саме жіноче свято надихнуло наших майстринь клубу «Магія творчості» зустрітися напередодні свята, аби привітати одне одного , обмінятися ідеями нових своїх робіт та виготувати подаруночки своїм друзям.

5 березня в Центральній міській бібліотеці відбулось чергове засідання Клубу «Магія творчості», яке було присвячене виготовлення подарункового панно на свято8 Березня. Ідея виготовлення цього панно належить  майстрині клубу Галині Карпенко. Саме вона надавала Майстер Клас нашим майстриням.

                                   

Атмосфера зустрічі була дуже тепла та піднесена. Майстрині були дуже раді знову зустрітися, після онлайн – зустрічей. Вони залюбки показували свої роботи, виготовлені за час війни. Олена Гетрик показала в’язані шкарпетки для наших воїнів, Любов Нарбут презентувала свої нові картини, на яких тільки – тільки висохли фарби, Ольга Шаляпіна представила нам свої нові роботи – вишиті бісером картини та ікони, Галина Карпенко продемонструвала всім в’язане гачком панно квітів та багато іграшок, Олена Рак показала свою нову роботу – котика, виготовленого з самозатвердного  пластику.

                                        

Дуже приємно, що наш клуб оновлюється: на засіданні були присутні нові обличчя Вікторія – Крючкова та Валентина Хапайло, Ольга Матвєєва які з радістю підхопили  ідею МК.

                         

 

                          

                                                             

Наприкінці зустрічі майстрині пили каву та демонстрували свої роботи, подарунки – панно та зробили фото на згадку про приємне та корисне проведення часу в бібліотеці.  

   

Бібліотекарі Центральної бібліотеки вітають наших майстринь, читачів та всих жінок зі святом 8 березня, бажаємо зберігати в серці весняне тепло і святковий настрій. Нехай душевний підйом досягне творчих вершин і любовного апогею. Адже справжня жінка уособлює собою весну незалежно від святкової дати. 

                                                                                                                                          Матеріал підготували Олена Рак та Вікторія Фіалковська

  

 

Переглядів: 116 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ми на карті
Відзнаки