2024, Неділя, 19.05.2024, 19:17


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2023 » Вересень » 29 » Засідання літературного об'єднання "Віра" до Всеукраїнського Дня бібліотек
12:43
Засідання літературного об'єднання "Віра" до Всеукраїнського Дня бібліотек

                                                                        

Доброго дня шановні марганчани та гості нашого незламного міста!

Сьогодні, 28 вересня  у Центральній міській бібліотеці напередодні нашого професійного свята – Всеукраїнського Дня бібліотек, який ми будемо відзначати 30 вересня відбулась довгоочікувана зустріч  поетів літературного об’єднання «Віра» на чолі з їх керівником Смірновим Миколою Сергійовичем.

Привітати нас, бібліотекарів та учасників зустрічі завітало керівництво міста – секретар міської ради Деркач Анатолій Віталійович та начальник відділу молоді, культури та спорту Бондаренко Оксана Василівна, які щиро вітали бібліотекарів зі святом та висловлювали слова подяки митцям літературного слова за їх талант, та безмежну творчість!

                                    

Зустріч поетів відбулась у новій читальній залі бібліотеки, яку бібліотекарі переобладнали для зала засідань та зустрічей. Вишенькою на торті став поет, бард та музикант селища Червоногригорівка Сергій Дьяченко, який співав власні пісні, вірші а під кінець  свого виступу дуже люб’язно пригостив всіх присутніх водою, яку привіз з собою зі скважини  Червоногригорівки , як він її ласково називає «Кунделяночка».

         

За той час, що літературне об’єднання не мало змоги зібратися із за обстрілів міста та постійних загроз, у поетів з’явилося дуже багато патріотичних віршів та прози. Матеріалу накопилося дуже багато, адже у кожного на умі одна тема – Перемога. І саме цій темі була присвячена їх зустріч.

        

    

         

Бібліотекарі теж підготувалися до зустрічі шановних гостей, тут як звісно є на що подивитися: це і нові книжкові виставки,  виставки творчих робіт наших читачів, гарні зали та картинні галереї, виставки робіт творчих дітей та ще багато всього цікавого.

Усі присутні дуже скучили один за одним і тому наша зустріч відбулася у дуже теплій та дружній обстановці, немов одна сім’я, яка давно не бачилася, та зібралася знову разом! Дуже сподобалася зустріч нашому керівнику – Оксані Василівні, яка вперше відвідала це засідання, вона дякувала поетам , що надихнули її на позитивний стан, знайомилася з ними особисто та спілкувалася.

                         

                

Дякуємо всім, хто приймав активну участь у підготовці цієї зустрічі : керівнику літературного об’єднання «Віра» - Смірнову Миколі Сергійовичу та нашим незламним поетам, які є гордістю нашого міста, бо саме вони творять нашу історію та перекладають її на рифму для наших нащадків. Ніякі історики не можуть передати те, що відбувається, аніж ті люди, які передають свої відчуття та відчуття людей на папір, бо вони відчувають душею!

                          

Бібліотекарі міста Марганець вітають своїх колег та ветеранів бібліотечної справи з 25 річницею прийняття Закону про "Встановлення Всеукраїнського Дня бібліотек" та бажають вам міцного здоров'я, довголіття, родинного тепла, дружнього взаєморозуміння та підтриски одне одного!!!

 

Переглядів: 201 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 3.0/1
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Вересень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ми на карті
Відзнаки