2024, П`ятниця, 26.04.2024, 09:34


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2020 » Січень » 18 » Зустріч з художником-акварелістом Іваном Барнашем
15:12
Зустріч з художником-акварелістом Іваном Барнашем

"Якщо вам скажуть, що природа нашого краю нецікава і некрасива, - не вірте, це неправда.

Варто лише уважно поглянути під ноги та навкруги, як ви побачите неосяжний загадковий світ дивовижних рослин"

Іван Барнаш

Художники - це люди  з особливим світобаченням. Вони так вміють втілити неосяжну, незбагнену навколишню красу у витворах мистецтва, що зрозуміти її можна тільки серцем. Тільки заглиблюючись в таїну зображувального мистецтва та доторкаючись до тонкої душі митця, ми можемо відчути те величне та надсвідоме, що дається в цьому світі далеко не кожному.

Така магія мистецтва властива творчості марганецького самодіяльного художника Івана Барнаша. Його картини не можна просто побачити, їх важливо відчути та пропустити через свою чуттєву сутність. Мабуть, тому його твори найперше захоплюють та вражають тонких чутливих людей.

Пізнати глибинь зображувальних творів Івана Олександровича забажали учні, викладачі, бібліотекар Марганецького професійного ліцею.

Щирий та відвертий, безмежно на навічно закоханий в красу рідного краю, Іван Барнаш радо відкрив свої таємниці присутнім на зустрічі в Марганецькій центральній міській бібліотеці, що відбулася 17 січня 2020 року, під назвою "Пейзажні мелодії Івана Барнаша".

На зустрічі з художником-акварелістом та знаним краєзнавцем Іваном Барнашем гості в бібліотеці дізналися, як створювалися картини, що надихало Івана Олександровича на написання його витворів, як відбувається процес малювання, які тонкощі існують при зображенні природи різними техніками малювання. А ще художник не міг не поділитися з присутніми своїм захопленням чаруючим світом рослин нашого краю. Іван Барнаш подарував присутнім репродукції своїм картин, також його улюблені вірші, написані каліграфічним почерком митця за допомогою пір'яної ручки.

Місто Марганець славиться багатьма талановитими непересічними земляками. Гордістю міста є й Іван Барнаш. Своїми розповідями він захоплює та надихає, розкриває своє магічне світобачення.

Підготувала Ольга Забенько, пр. бібліограф ЦБС

Фото - Вікторія Фіалковська, бібліотекар ЦМБ

Переглядів: 390 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/1
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ми на карті
Відзнаки