2024, П`ятниця, 29.03.2024, 02:10


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2015 » Вересень » 23 » Бібліотека ім. М. Островського на святі Дня міста Марганця
13:15
Бібліотека ім. М. Островського на святі Дня міста Марганця

   19 вересня 2015 року м. Марганець відзначав 77-річчя з дня заснування. З нагоди цього свята в місті пройшли різні цікаві розважальні заходи. На площі Гірничої Слави демонструвалося багато різноманітних виставок. Тут можна було побачити творчі колективи міста, вироби, які зробили власними руками народні майстрині.

    Центральна міська бібліотека ім. М. Островського до свята Дня міста для всіх марганчан та гостей підготувала відкритий перегляд літератури «Книги, про які говорять сьогодні».

   За бажанням учасники свята могли взяти будь-яку книгу з виставок, погортати та переглянути їх, тому біля відкритого перегляду весь час було людно. До перегляду також були представлені найновіші видання з фонду бібліотеки на різні актуальні теми, які цікавлять сьогоднішнього користувача, та нові книги марганецьких авторів: А.Антоненка, Т.Кошкіної, В.П.Сокур. Бажаючі мали змогу купити новинки місцевого поета, прозаїка, краєзнавця А. О. Антоненка. На відкритому перегляді кожен за своїм літературним смаком зміг знайти книжку. Бібліотекар абонементу для дорослих ЦМБ ім. М. Островського Т.Ф.Мархасіна весь час розповідала марганчанам та гостям міста про книжкові видання та запрошували прийти почитати в бібліотеку ім. М. Островського.

  Бібліотекар абонементу для дорослих ЦМБ ім.М.Островського Олена Василівна Рак запропонувала марганчанам свої нові авторські ляльки. Вони викликали в усіх велике захоплення. Не тільки діти, а й дорослі підходили до виставки розгледіти поближче ляльки, доторкнутися руками до цього витвору мистецтва. Зацікавлені запитували Олену Василівну, як вона виготовляє такі надзвичайні ляльки, пропонували ідеї для створення нових лялькових образів та дякували за естетичну насолоду, отриману від споглядання лялькових виробів.

  В.о. міського голови, секретар міськради Лук’яненко М.В. із цікавістю переглянув представлені книжки та із задоволенням придбав книгу А.О. Антоненка «Рідне місто моє».

   Задоволені учасники свята залишали слова вдячності та відгуки про відкритий перегляд літератури, що підготувала центральна міська бібліотека ім. М. Островського.

На площі бібліотекарі зустрічали багатьох постійних відвідувачів ЦМБ ім. М. Островського. Вони були раді зустрічі та вітали колектив бібліотеки зі святом - з Днем міста. Бібліотекарі дарували вітання з Днем міста Марганця та найкращі побажання всім учасникам свята.

Переглядів: 626 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 5.0/1
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Ми на карті
Відзнаки