2024, Четвер, 25.04.2024, 15:37


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2021 » Лютий » 13 » Нові книги. Художні твори світової літератури
12:13
Нові книги. Художні твори світової літератури

Пропонуємо Вашій увазі підбірку нових книг - кращих зразків художньої літератури зарубіжних авторів! Запитуйте ці книги в Марганецькій центральній міській бібліотеці.

Остін, Джейн. Переконання [Текст] / Д. Остін. - К. : Знання, 2019. - 303 с. - (English Library).

Роман “Переконання” належить до золотої класики світової літератури та є одним із найбільш автобіографічних творів Джейн Остін (1775—1817). Головна героїня роману Анна Еліот багато в чому схожа на авторку, а розповідь про її кохання дуже нагадує власну історію письменниці. Джейн, як і Анна, закохалася в юнака без статків і розлучилася з ним, піддавшись наполяганням рідних. Але, попри те, що самій письменниці так і не поталанило влаштувати особисте життя, своїй героїні вона дає можливість бути щасливою.

Азімов, Айзек. Фундація [Текст] / А. Азімов ; пер. з англ. Р. Клочко. - 2-ге вид. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2021. - 224 с. 

Серія романів Айзека Азімова «Фундація», один із шедеврів наукової фантастики, є неперевершеною завдяки своєму унікальному поєднанню невпинної дії, сміливих ідей і широкомасштабної картини світу. Історія нашого майбутнього починається з історії Фундації та її найвидатнішого психоісторика — Гарі Селдона.

Галактична Імперія на шляху до занепаду. Попереду тисячоліття варварства і війн. Уникнути цього страхіття неможливо, але є шанс скоротити період руїни. Психоісторик Гарі Селдон знає, як це зробити. Саме він переконує імператора створити Фундацію — скарбницю надбань людства, з якої розпочнеться народження нової величної імперії. «План Селдона» спрацьовує, але жага влади і грошей стає перепоною у розвитку суспільства. Чи вдасться наступникам вченого скерувати рух історії у потрібному напрямку?

Про автора: Айзек Азімов розпочав свою серію романів «Фундація», коли йому було 21, не усвідомлюючи, що її будуть вважати наріжним каменем наукової фантастики. Під час своєї легендарної кар’єри Азімов написав понад 470 книг на різні теми, включно з науковими дослідженнями, однак найбільшу популярність та нагороди йому принесли науково-фантастичні саги, у тому числі серії «Робот», «Імперія», «Фундація». Названий Американською асоціацією письменників-фантастів гросмейстером наукової фантастики, майже п’ять десятиліть Азімов працював для своїх читачів."

Азімов, Айзек. Фундація та Імперія [Текст] / А. Азімов ; пер. з англ. Р. Клочко. - 2-ге вид. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. - 224 с. 

Серія романів Айзека Азімова «Фундація», один із шедеврів наукової фантастики, є неперевершеною завдяки своєму унікальному поєднанню невпинної дії, сміливих ідей і широкомасштабної картини світу. Історія нашого майбутнього починається з історії Фундації та її найвидатнішого психоісторика — Гарі Селдона.

Керуючись настановами батька-засновника, легендарного психоісторика Гарі Селдона, та використовуючи переваги науки й технологій, Фундація подолала жадібність і варварство сусідніх войовничих планет. Але тепер вона мусить протистояти Імперії, що навіть у передсмертній агонії досі наймогутніша в усій Галактиці. Коли амбітний генерал, який вирішив відновити велич Імперії, спрямовує грізний флот на Фундацію, єдиною надією маленької планети науковців залишаються пророцтва Гарі Селдона.

Сміт, Роланд. Пік [Текст] / Р. Сміт ; пер. з англ. О. Оксенич. - К. : Kalamar, 2019. - 232 с.

Захоплива історія американського письменника Роланда Сміта про 14-ти річного хлопчика на ім’я Пік – руфера з фешенебельного нью-йоркського лофта. Поліція спіймала його на даху хмарочоса та звинуватила у причетності до смерті інших руферів. Щоб уникнути в’язниці, він приймає пропозицію свого батька поїхати в Тибет. І несподівано опиняється в наметі у підніжжя Евереста. Щоб стати наймолодшим у світі підкорювачем найвищої гори на планеті.

Золота медаль National Outdoor Book Award та краща книга за версією Американської бібліотечної асоціації у категорії “young adult”

Сміт, Роланд. Межа [Текст] / Р. Сміт ; пер. з англ. О. Оксенич. - К. : Kalamar, 2019. - 208 с.

П’ятнадцятирічний Пік Марчелло припинив альпіністські сходження після того, як зумисне не дійшов до вершини Евересту. Він насолоджувався життям на висоті рівня моря і був звичайним законослухняним підлітком. Але одного дня з’явилися його старі приятелі-альпіністи – Джей Ар, Вілл та Джек – із пропозицією, від якої Пік, можливо, й не відмовиться: «Міжнародне сходження задля миру». Мільярдер Себастьєн Планк набирав команду з молодих альпіністів усього світу, аби зняти документальний фільм, що надихне й об’єднає всіх мешканців планети. Піка обрали представником від США. Він разом із матір’ю рушають на гелікоптері до далекого базового табору в горах Гіндукуш. Утім подорож із відпочинку швидко перетворюється на кошмар. Після нападу невідомого й невидимого ворога стає зрозуміло, що кількох альпіністів викрали, зокрема й маму Піка. Хлопець не має вибору, він мусить рушити за ними. У романі «Межа», захопливому, сповненому ризику продовженні бестселера «Пік», Роланд Сміт знову пропонує читачеві чудову пригодницьку історію з незабутніми персонажами, несамовитою динамікою й потужним сюжетом.

Книги Роланда Сміта були визнаними «кращими книгами року» в Колорадо, Неваді, Південній Каліфорнії, Флоріді та Орегоні.

Кінг, Стівен. Інститут [Текст] / С. Кінг ; пер. з англ.: А. Рогоза, В. Куч. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. - 608 с.

"Роман у рейтингу "100 знакових книжок року"

Заплановано кіноадаптацію від режисера "Великої маленької брехні"

Стівен Кінг - шалено популярний американський письменник, і майже кожен його твір стає літературною сенсацією та стовідсотковим бестселером. За понад 40 років його творчої діяльності світ побачило безліч романів, наклади яких давно перетнули межу в третину мільярда примірників. Він володар численних престижних літературних нагород і має чималу армію шанувальників, яка щодня поповнюється.

Тієї ночі почався кошмар. Батьків Люка вбили, а самого хлопця закинули в позашляховик та повезли в невідомому напрямку. Він приходить до тями в місці, яке називають Інститутом. Таке собі гетто для дещо… незвичайних дітей. Їх викрадають і тримають тут, наче піддослідних щурів. Директорка місіс Сіґсбі та співробітники цієї зловісної установи безжально ""викачують"" з дітей їхні телепатичні й телекінетичні здібності. Нова знайома Люка каже, що звідси неможливо втекти. Але він має спробувати…

Кінг унікальний тим, що його історії допомагають нам зрозуміти себе і світ, в якому ми живемо. "Інститут" сповнений гніву, співпереживання і водночас надії надзвичайної сили. Це першокласний роман, який говорить про важливе. І нам варто до цього дослухатися.

Кінг, Стівен. Кінець зміни [Текст] / С. Кінг ; пер. з англ. Г. Яновська. - 2-ге вид. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. - 448 с. - Ненормативна лексика!

Загальний наклад книжок автора – понад 350 000 000. Вперше українською.

Закінчення містичної трилогії «Містер Мерседес» і «Що впало, те пропало».

Це піднесене і моторошне закінчення містичної трилогії про детективні розслідування Білла Ходжеса, розпочаті в романах «Містер «Мерседес» та «Що впало, те пропало», від всесвітньо відомого американького письменника і майстра хорору Стівена Кінга. Твір було анонсовано під час нагородження першого з цих романів премією Едгара Алана По як кращої книжки жахів 2015 року.

Один за одним здійснюють самогубство люди, що дивом вижили у натовпі, роздавленому божевільним «Мерседесом», та врятовані детективом Ходжесом на дитячому концерті. Але ж вбивця містер «Мерседес» знаходиться у психіатричній лікарні в стані напівовоча… Чий таємничий голос нашіптує страшні слова, після яких жити несила? Білл Ходжес шукає відповідь на це питання, а наввипередки з ним іде невблаганна смерть…"

Кінг, Стівен. Крістіна [Текст] / С. Кінг ; пер. з англ. О. Любенко. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2021. - 576 с. - Ненормативна лексика!. 

Для того, щоб Королю жахів знайти натхнення для свого чергового роману, потрібно небагато: щоб на лічильнику миль у його автомобілі одного дня рядок дев’яток змінився нулями. Так Стівен Кінг 1983 року задумав горор про машину-вбивцю, що відновлюється. І тепер її ім’я — Крістіна — відоме чи не більше за ім’я письменника…

Арні лузер. Хирляве посміховисько в окулярах у сталевій оправі й розсипом прищів на обличчі. У кожній школі є такий хлопець, якого дівчата наче не бачать. Арні жив собі таким, допоки не побачив Крістіну і не закохався в неї. І це геть не смішно від самого початку, хоч Крістіна — машина. А потім буде страшно…

Куплену за безцінь у злющого старигана Роланда Лебея стару «плімут-фурію» Арні почне потроху відновлювати. Та з кожним днем розвалюха з двома хижими плавцями набуватиме дедалі більш блискучого вигляду й чомусь віддалятиме Арні від друга Денніса, провокуватиме сварки з батьками. Арні позбудеться прищів, накачає плечі й познайомиться з вродливою дівчиною. Та Крістіна ні з ким не ділитиме Арні. Зло, що дрімало під капотом, прокинеться.

Ґалбрейт, Роберт. Шовкопряд [Текст] / Р. Ґалбрейт ; пер. з англ. Н. Ференс. - К. : КМ-БУКС, 2020. - 544 с.

Автор книги "Шовкопряд" Роберт Ґалбрейт - псевдонім Дж. К. Роулінг, уславленої авторки "Гаррі Поттера".

Друга книга серії-бестселера світового рівня!

Всі чотири детективи про Корморана Страйка - "Кувала зозуля", "Шовкопряд" і "Кар'єра лиходія" - очолювали як місцеві, так і міжнародні списки бестселерів і лягли в основу телесеріалу, знятого "Bronte Film & Television".

Корморан Страйк розслідує нову справу - зникнення письменника Оуена Квайна. Його дружина вважає - чоловік просто втік, щоб побути на самоті, й просить Страйка розшукати його і повернути додому. Але Страйк, почавши розслідування, розуміє, що зі зникненням Квайна не все так просто. Письменник щойно дописав сатиричний роман, у якому в непривабливому світлі вивів практично всіх своїх знайомих. Якщо такий твір опублікувати, він зруйнує багато життів, отож чимало людей хотіло б заткати Квайнові рота. Невже хтось таки на це наважився?.. "Шовкопряд" - другий роман зі знаменитої серії детективів про відставного військового слідчого Корморана Страйка і його кмітливу помічницю Робін.

Ґалбрейт, Роберт. Кар'єра лиходія [Текст] / Р. Ґалбрейт ; пер. з англ. Н. Ференс. - К. : КМ-БУКС, 2020. - 544 с.

Автор книги "Кар'єрі лиходія" Роберт Ґалбрейт - псевдонім Дж. К. Роулінг, уставленої авторки "Гаррі Потера".

Серія-бестселер світового рівня!

Всі чотири романи про приватного детектива Корморана Страйка очолювали списки міжнародних бестселерів, а також лягли в основу телевізійного серіалу від ВВС.

Робін отримує загадковий пакунок — і з жахом виявляє, що невідомий лиходій надіслав їй відрізану жіночу ногу. Її шеф, приватний детектив Корморан Страйк, не настільки вражений, але стривожений не менше за неї. В його минулому є четверо людей, які винуватять Страйка за свої біди і які здатні на такий моторошний злочин. Поліція зосереджує свою увагу на одному з них, але Страйк невпевнений, що це саме він, тож їм з Робін доводиться взяти справу в свої руки й поринути в темний і збочений світ трьох інших підозрюваних. Але страхітливі події не припиняються, а час невідворотно спливає...

Ґалбрейт, Роберт. Кувала зозуля [Текст] / Р. Ґалбрейт ; пер. з англ. Н. Ференс. - К. : КМ-БУКС, 2020. - 512 с.

Автор книги "Кувала зозуля" Роберт Ґалбрейт - псевдонім Дж. К. Роулінг, уславленої авторки "Гаррі Поттера".

Серія-бестселер світового рівня!

Всі чотири детективи про Корморана Страйка - "Кувала зозуля", "Шовкопряд" і "Кар'єра лиходія" - очолювали як місцеві, так і міжнародні списки бестселерів і лягли в основу телесеріалу, знятого "Bronte Film & Television".

Колишній військовий слідчий Корморан Страйк, який в Афганістані втратив ногу, повернувшись додому в Лондон, відкриває детективну агенцію, але заледве зводить кінці з кінцями. Агенція має одного-єдиного клієнта, а кредитори тиснуть зусібіч. Аж тут до нього приходить брат відомої супермоделі з проханням розслідувати загадкову смерть його сестри. Поліція закрила справу як самогубство, але брат відмовляється в це вірити. Страйк поринає у яскравий і розпусний світ шоу-бізнесу, де правлять насолоди, спокуси й облуди. Ви гадаєте, що все знаєте про детективів? Це ви просто не бачили, як веде розслідування Страйк.

"Це найзахопливіший БРИТАНСЬКИЙ ДЕТЕКТИВ, що вийшов цього року. «Дейлі мейл».

"Я не натрапляв на такий неповторний і ПРИТЯГАЛЬНИЙ ДЕТЕКТИВ уже багато років." Марк Біллінгем

Грін, Джон. Паперові міста [Текст] : роман / Д. Грін ; пер. з англ. В. Назаренко. - К. : КМ-БУКС, 2020. - 320 с.

Автор книги "Паперові міста" Джон Грін - американський письменник, лауреат багатьох престижних літературних премій, автор книг-бестселерів #1 у всьому світі, таких як "Провина зірок", "Паперові міста", "В пошуках Аляски", "Досить Катрін". Серед його численних нагород премія Майкла Прінца та Едґара Алана По . Джон Грін двічі був фіналістом книжкової премії LA Times та став одним із 100 найвпливовіших людей у світі за версією журналу TIME.

- "Паперові міста" - книга-бестселер в Україні!

- В Україні продано понад 60 000 книг Джона Гріна!

- Роман перекладено 11 мовами!

- Бестселер за версією The New York Times!

Джон Грін належить до тих авторів, чиї твори зачіпають душу читача, усі її струни. Разом із героями, ви проживаєте всю книгу, смієтеся і плачете, хвилюєтеся та тріумфуєте. Секрет успіху "Паперових міст" у їх простоті. Проста історія, прості істини, проста і легка манера викладу.

У кожного в житті є люди, які мають для нас величезне значення. Це можуть бути батьки, друзі, кохані або навіть сусіди. Якщо однієї ночі така людина залізе до вас у вікно та попросить про допомогу, навряд ви їй відмовите. От і Квентин не зміг. І поїхав разом зі своєю сусідкою Марго, в яку закоханий із самого дитинства, щоб помститися її кривдникам. Після неймовірної ночі, сповненої пригод та азарту, він сподівається на розвиток їхніх із Марго відносин проте вранці дізнається, що дівчина таємничо зникла. Не гаючи часу, Квентин відправляється на пошуки Марго, слідуючи залишеним нею підказкам.

Як заїдеш у паперові міста, то вже не повернешся. "Паперові міста" Джона Гріна - це не просто оповідка з життя американських підлітків. Це книга про пошуки себе та свого місця в світі. Про те, чи треба миритися з ситуацією, яка тобі не подобається, чи спробувати її змінити. Про те, чи справді ми закохані в людину, чи створюємо собі її образ? І що взагалі реально? Минуле? Майбутнє? Картини, які малює твоя уява? Чи момент "тут і тепер" в якому ти існуєш?

Грін, Джон. Провина зірок [Текст] : роман / Д. Грін ; пер. з англ. В. Назаренко. - К. : КМ-БУКС, 2020. - 320 с.

Автор книги "Провина зірок" Джон Грін - американський письменник, лауреат багатьох престижних літературних премій, автор книг-бестселерів #1 у всьому світі, таких як "Провина зірок", "Паперові міста", "В пошуках Аляски", "Досить Катрін". Серед його численних нагород премія Майкла Прінца та Едґара Алана По . Джон Грін двічі був фіналістом книжкової премії LA Times та став одним із 100 найвпливовіших людей у світі за версією журналу TIME.

- Автор Бестселера №1 "Паперові міста"

- У 2012 році він потрапив на першу сходинку рейтингів, за версією "Time", "Entertainment Weekly", "New York Times", "Wall Street Journal", - "Publishers Weekly" і ще ВОСЬМИ періодичних видань!

- В Україні продано понад 60 000 книг Джона Гріна!

Пронизлива історія кохання двох підлітків, невиліковно хворих, які не знають, що чекає їх завтра, не мають майбутнього, змушених щодня здійснювати подвиг, щоб жити, дихати, любити, знайшла відгук у душах мільйонів читачів.

При цьому Хейзел і Огастус - звичайні молоді люди, вони бувають різкими, образливими, ревнивими, навіть злопам'ятними. Їм нема кому зігнати всю свою біль від того, що життя виявилося занадто жорстоким до них. Винних немає. Хіба що тільки зірки?

Як протистоять злій долі двоє закоханих, ви прочитаєте в чудовій книзі Джона Гріна "Провина зірок".

Грін, Джон. В пошуках Аляски [Текст] : роман / Д. Грін ; пер. з англ. В. Назаренко. - К. : КМ-БУКС, 2020. - 288 с.

Автор книги "В пошуках Аляски" Джон Грін - американський письменник, лауреат багатьох престижних літературних премій, автор книг-бестселерів #1 у всьому світі, таких як "Провина зірок", "Паперові міста", "В пошуках Аляски", "Досить Катрін". Серед його численних нагород премія Майкла Прінца та Едґара Алана По . Джон Грін двічі був фіналістом книжкової премії LA Times та став одним із 100 найвпливовіших людей у світі за версією журналу TIME.

- В Україні продано понад 60 000 книг Джона Гріна!

- Бестселер #1 за версією New York Times.

- Бестселер за версією USA Today.

- По всьому світу продано мільйони примірників книги "В пошуках Аляски"!

- За мотивами книги зняли міні-серіал від телевізійної мережи "Hulu"!

Нагороди та відзнаки книги "В пошуках Аляски":

ТОП 100 кращих книг для дітей та підлітків всіх часів за версією журналу TIME.

Найулюбленіша книга року за версією The A.V. Club.

Лауреат премії Майкла Прінца

Фіналіст книжкової премії Los Angeles Times

ТОП 10 кращих книг для підлітків за версією An ALA

Краща книга року за версією Booklist

Книга року за версією журналу Kirkus

Найкраща книга за версією SLJ

Книга Нью-Йоркської публічної бібліотеки для підліткового віку.

Товстун Майлз Холтер не цікавить нікого, крім своїх батьків. В романтичному пошуку невідомого, але неодмінно Великого "Можливо" він переїжджає в закриту приватну школу, де починається справжнє життя: сигарети і вино, красуня Аляска і пишногруда Лара, надійні друзі і надокучливі вороги, де в повітрі витають нові ідеї та почуття, де страшенно жарко, але дихається на повні груди, де за п'яти кусає страх - страх покарання за непокору правилам - і жене вперед любов і жага щастя ... І з цим щастям вдається зіткнутися, але зіткнутися всього лише на мить, після чого доводиться виходити у доросле життя.

Квінн, Кейт. Мережа Аліси [Текст] / К. Квінн ; пер. з англ. В. Ярмольчук. - Харків : Vivat, 2019. - 496 с. - (Художня література). 

Кейт Квінн — сучасна американська письменниця та блогерка. Її історичні романи захоплюють, а яскраві персонажі та драматичний сюжет до останнього тримають читача в напрузі. Саме тому чотири її книжки стали бестселерами і були перекладені багатьма мовами.

У цьому романі йдеться про сміливість і незламність жінок, їхню жертовність заради країни та вірних друзів, а ще про подвійні стандарти, з якими вони стикались у Першій та Другій світових війнах. Двох зламаних, але водночас відважних жінок пов’язує жорстока боротьба за життя та один спільний ворог. Жахіття війни не знищили їх, а натомість зробили сильнішими. Тепер героїні ладні на все, щоб помститися ворогу й повернути собі надію на майбутнє. Ця книжка — мандрівка у складні й небезпечні часи, коли сильні жінки намагалися налагодити своє життя в повоєнні роки й, перебираючи своє минуле, дошукатися в ньому істини.

Етвуд, Маргарет. Оповідь служниці [Текст] / М. Етвуд ; пер. з англ. О. Оксенич. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. - 272 с. 

Ти не маєш права читати, писати і бігати вранці. Тобі не можна працювати, володіти якою-небудь річчю і прагнути чогось. Тобі заборонено любити. Бо ти – Служниця…

У Республіці Гілеад повноцінні права мають лише Командори та їхні Дружини, у яких є право вибирати коханок для своїх чоловіків. Мета — народження дітей. До цього здатна тільки кожна сота жінка в Гілеаді. Їх, Служниць, збирають по всій країні, а потім вони проходять курс підготовки, аби бути гідними виносити дитя офіцера.

Одна зі Служниць — Джун. Колись вона мала коханого чоловіка і доньку. А тепер сенс її життя — підкорятися законам Гілеаду… Проте Джун не така, як усі. Жінка розуміє, що відбувається, вона хоче втекти і ще здатна любити…

Про автора: Марґарет Етвуд — канадська письменниця, літературна критикиня, захисниця природи й феміністка. Її книжки вийшли друком у більш ніж 35 країнах і були перекладені понад 20 мовами. Антиутопія «Оповідь Служниці» стала класикою сучасної літератури. Її порівнюють зі знаковими романами «Прекрасний новий світ» Олдоса Гакслі й «1984» Джорджа Орвелла. Це водночас і феміністичний трактат, і пересторога для майбутніх поколінь.

Етвуд, Маргарет. Заповіти [Текст] / М. Етвуд ; пер. з англ. О. Оксенич. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. - 352 с.

Мегапопулярна авторка сучасності

• Події, що повертають нас до історії «Оповіді служниці»
• Лауреат Букерівської премії 2019 року!

Тож я роблю крок у темряву всередині; або ж — у світло…

Що чекало на Фредову після фінальної сцени «Оповіді Служниці» — свобода, в’язниця чи смерть? Ми не мали змоги дізнатися. Дотепер. Із «Заповітами» наше очікування завершується.
Через 15 років після тих подій авторка розповідає історію вибуховими заповітами трьох жінок Гілеаду.

У блискучому продовженні «Оповіді служниці» легендарна Марґарет Етвуд відповідає на питання, які десятиліттями хвилювали читачів.

Північна Америка, 15 років потому. Республіка Гілеад утримує свою владу. Але жорстокий і ниций режим гниє зсередини. Усі гасла про чистоту і служіння виявилися брудною брехнею. Лідія — літня жінка, що пройшла тернистий шлях: від поважної судді у справах сім’ї у старому Гілеаді через в’язницю й участь у розправах над невинними до найвищого становища у панівній верхівці. Лідія прагне знищити режим, що зруйнував її життя. І в неї є чимало доказів його злочинності. Вона планує таємно переправити ці докази до Канади. Їй мають допомогти двоє дівчат: Агнес із Гілеаду, яка дізнається приголомшливу правду про свою справжню матір-Служницю, і Джейд, шістнадцятирічна мешканка Торонто, яка виявилася тією самою Крихіткою Ніколь, про яку розповідали дітям у школі. Три жінки, що наважилися постати на боротьбу з жорстоким облудним режимом. Чи вдасться їм здолати монстра?

Маршалл, Лора. Запит на дружбу [Текст] / Л. Маршалл ; пер. з англ. Д. Березіна. - Харків : Vivat, 2019. - 384 с. - (Художня література). 

Лора Маршалл — популярна британська письменниця. Її романи неодноразово потрапляли до коротких списків престижних міжнародних премій. Історії Лори Маршалл — це квінтесенція динамічних сюжетних поворотів, характерних персонажів та несподіваних таємниць.

Це почалося ще в школі. До класу Луїзи пришла загадкова й потайна Марія. Між дівчатами виникла приязнь, і вони стали подругами. А потім трапилося дещо, про що хотілося б ніколи не згадувати. Те, що зникло назавжди, померло разом з Марією… Та одного дня вже доросла Луїза отримує сповіщення: Марія Вестон хоче стати вашим другом на Facebook. Але цього не може бути. Бо Марії не може бути. Давно забуті жахіття та старанно приховані секрети. І та ніч у далекому минулому, що назавжди пов’язала двох дівчат моторошною таємницею. Якщо Марія жива, Луїза втратить усе: роботу, сина і навіть власне життя.

Кінселла, Софі. Здивуй мене [Текст] / С. Кінселла ; пер. з англ. М. Пухлій. - К. : КМ-БУКС, 2020. - 448 с.

Авторка книги "Здивуй мене" Софі Кінселла - британська письменниця, яка пише у жанрі чік-літ. Вона справжня майстриня у створені яскравих персонажів, з якими читач відчуває спорідненість, надзвичайно талановита оповідачка.

- Бестселер за версією The New York Times!

Дотепний і емоційний роман про сутність шлюбу. Виявляється, ті, кого ми кохаємо і кого, здавалося б, досконало вивчили, часом здатні неабияк нас дивувати!

Сільві й Ден разом уже десять років. Вони мають затишну оселю, роботу, що дає змогу реалізуватись, і чудових доньок-двійнят Подружжя щасливе у шлюбі. Сільві й Ден добре вивчили одне одного і спілкуються так легко, що можуть продовжувати початі своєю "половинкою" фрази. Аж тут вони дізнаються, що житимуть разом іще цілих шістдесят вісім років… і ця новина викликає в них паніку.

Побоюючись набриднути одне одному, пара вирішує додати сюрпризів до своїх стосунків, щоб вони не згасли. Так виникає проєкт "Здивуй мене". Однак ситуація майже відразу виходить з-під контролю, що має то катастрофічні, то комічні наслідки!

Ці книги центральна міська бібліотека отримала  від Українського інституту книги (про це тут).

Шукайте потрібні вам книги в електронному каталозі та запитуйте їх в бібліотеці.

Переглядів: 268 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Ми на карті
Відзнаки