2024, Четвер, 25.04.2024, 14:44


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2020 » Січень » 23 » Засідання Марганецького міського літературного об'єднання "Віра" (+відео)
11:23
Засідання Марганецького міського літературного об'єднання "Віра" (+відео)

Серед марганчан є чимало поважних та гідних особистостей. Мало хто в місті не знає видатну марганчанку - Тамару Іванівну Єгорову. Ця дивовижна жінка нещодавно відзначила свій ювілейний день народження.

Тамара Іванівна Єгорова - Почесний громадянин міста Марганця, Заслужений вчитель України, перший і почесний директор СШ №10. А ще багато років Тамара Іванівна є членом Марганецького міського літературного об'єднання "Віра". Вона є редактором, коректором багатьох книг місцевих авторів. А в минулому році вийшла друком автобіографічна повість Т.І.Єгорової "Благодарю тебя, судьба!". Ця книга здобула багато позитивних відгуків. Отже, тепер Тамару Іванівни можна сміливо причислити до когорти талановитих марганецьких письменників.

Колеги по перу, члени Марганецького міського літературного об'єднання "Віра", яке очолює поет Микола Сергійович Смирнов, вирішили чергове засідання присвятити ювілею Тамари Єгорової. Захід розпочався показом відеороліка, який з нагоди дня народження Т.І.Єгорової підготував колектив НВК-ліцею №10 ( в минулому СШ №10, яку будувала і багато років очолювала Т.Єгорова). Всі присутні були в захваті від цього відеопривітання, гучними оплесками аплодували, вітаючи Тамару Іванівну з днем народження.

Кожен з "вірівців" підготував поетичне чи музичне привітання. А всі разом вони приготували в подарунок до свята Тамарі Іванівні гарну квітку. З вітальними словами до Т.І.Єгорової звернулася директор Марганецької міської ЦБС Л.В.Пономарьова. Безліч добрих привітальних слів та щиросердечних побажань лунало на засіданні в читальному залі Марганецької центральної міської бібліотеки.

Поети: Віра Сокур, Ірина Штабенко, Геннадій Самойленко, Тетяна Кошкіна, Віра Обозюк, Петро Краєв, Віктор Онуфрієнко з великим натхненням декламували вірші для Т.І.Єгорової. Кожен підготував цікаві слова, намагаючись здивувати та порадувати іменинницю. І це їм дійсно вдалося.

Самодіяльний поет Віктор Онуфрієнко заспівав для Т.І.Єгорової українські народні пісні, які всі дружно підхопили. Безліч музичних подарунків підготував до урочистого заходу Сергій Дяченко. Він виконав пісні під гітару та присвятив музичні композиції під акордеон. Романси майстерно виконала на засіданні поетеса Тетяна Кошкіна. Знана в місті солістка, "золотий голос міста" Тетяна Рабійчук також виконала на честь Тамари Єгорової чудові пісні.

Особливе привітання для Тамари Іванівни приготував відомий в Марганці та Україні дослідник-винахідник Оскар Лаар. Він поділився з винуватицею урочистостей секретами щастя та довголіття.  Друг сім'ї Т.І.Єгорової Олександр Михальченко також щиро та сердечно привітав Т.І.Єгорову з її святом та поділився з усіма присутніми спогадами про Тамару Іванівну та її родину.

Єгорова Тамара Іванівна розчулилася від приємних слів і дякувала всім, хто прийшов її привітати. Вона наголосила, що, незважаючи на те, що все своє життя вона присвятила педагогічній діяльності, але зараз її другою домівкою стала бібліотека. Саме в Марганецькій центральній міській бібліотеці вона знаходить радість та натхнення, збагачується новими знаннями, отримує задоволення від спілкування з однодумцями на високо культурному рівні.

Підготувала Ольга Забенько,

пр. бібліограф ЦБС

Переглядів: 618 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ми на карті
Відзнаки