2024, П`ятниця, 18.10.2024, 08:19


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2024 » Жовтень » 1 » До ВСеукраїнського Дня бібліотек!
11:31
До ВСеукраїнського Дня бібліотек!

                                                        

30 вересня Центральна міська бібліотека в котрий раз відзначила своє професійне – Всеукраїнський день бібліотек!, який як завжди пройшов в професійній ,теплій та затишній обстановці. Святковий хол бібліотеки прикрашали виставки робіт наших майстринь з творчого клубу «Магія творчості» , яка сприяла святковому настрою. 

                             

 З самого ранку бібліотекарі почали приймати поздоровлення від своїх колег як з нашого міста, так і від адміністрації та методистів КЗК «Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія».

В назначений час почали збиратися гості – партнери, поети, письменники, музиканти, майстрині, читачі та  друзі бібліотеки. Були гості з виконкому. Святкову атмосферу супроводжувала тиха симфонічна мелодія, яка  налаштовувала на захід.

Будь – яке свято, це теплі слова привітань. На захід завітала наш керівник – начальник відділу молоді, культури та спорту – Оксана Бондаренко, яка побажала нам міцної віри, надії та збереженню духовного надбання нашого народу , зберігати та примножити культурний потенціал нашої бібліотеки.

                                 

Всеукраїнський день бібліотек ми приурочили до 65 річниці створення бібліотеки – філії №1 с. Городища. Оксана Василівна високо оцінила роботу  її завідувачки Ірини Шаповал та відзначила Подякою її роботу та ювілейної дати філіалу.

                            

Ірина Олексіївна презентувала свій ролик , який вона присвятила своїй бібліотеці . За 7 хвилин глядачі побачили всю історію виникнення філіалу до наших днів. Познайомила глядачів з працівниками, які піднімали бібліотеку після війни, як філіал став належити до Марганецької ЦБС. Ролик дуже цікавий та змістовний. Глядачі були у захваті.

Привітати бібліотекарів прийшли привітати представники літературного об’єднання «Віра», які є величиною та гордістю нашого міста і бібліотеки. Свої вірші читала жінка витонченої душі та щирого серця Віра Обозюк, поет чистої душі та власного характеру Олександр Самойленко, поетеса з романтично – ліричною душею Любов Лопатюк, поет Яків Должиков, поетеса та приємний співрозмовник Зоя Золочевська.

                                   

    Перлиною та неповторністю бібліотек є наш творчий клуб «Магія творчості», який об’єднав у собі всіх майстрів міста. Поздоровити та побажати подальшого процвітання бібліотеки прийшли представники клубу Галина Карпенко, Валентина Хапайло та Любов Аврушкіна, роботи яких постійно прикрашають хол нашої бібліотеки.

                    

Нерозривною частиною бібліотеки завжди були і будуть наші читачі. Отже сьогодні завітали до нас наші постійні користувачі, які багато років відвідують бібліотеку, які вже з гордістю завоювали звання «інтелектуали бібліотеки» - Людмила Бородавка, Ольга Матвєєва, а також Діаночка Ашрафова , яка є читачкою бібліотеки – філії для дітей зі своєю мамою Євою Миколаївною . Вони щиро поздоровляли бібліотекарів зі святом ба бажали здійснення мрій і задумів. Дякуємо Вам!

                             

І на завершення зустрічі бібліотекарі провели інтелектуальну вікторину стосовно бібліотеки та її відвідувачів. за кожну правильну відповідь, гравці отримували подаруночки – книжки, а Діанка отримала від бібліотекарів м’яку лялечку на згадку.

                           

Атмосфера заходу була дуже тепла та душевна. На кінець зустрічі було зроблено колективне фото з відвідувачами свята та фото колективу бібліотеки!

                            

 

                                

Бібліотекарі КЗ «Публічна бібліотека» вітають всіх своїх колег та ветеранів праці з професійним святом – Всеукраїнським Днем бібліотек! Бажаємо усім міцного здоров’я, злагоди, родинного затишку та сімейного добробуту!!!  

                        

 

                                                                      До нових зустрічей!!!!!!!!!!!!!!!!                                            

Переглядів: 29 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Жовтень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ми на карті
Відзнаки