2024, Неділя, 08.09.2024, 04:07


Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
 
Шановні користувачі! Бібліотека працює з 8-30 до 17-00. Вихідний - субота. Вхід тільки в масках!
Меню
Марганець бібл
ППД
Бібліотека для діт
ПДГ
Децентралізація
Інтеракт.біографія
Опитування
Якої літератури Вам не вистачає в бібліотеці?
Всього відповідей: 79
Відвідувачів сайту
...
Пошук

Головна » 2024 » Червень » 19 » Виставка робіт майстринь клубу "Магія творчості"
14:59
Виставка робіт майстринь клубу "Магія творчості"

                                                               

Настало довгоочикувальне літо, а з ним і демонстрація робіт наших майстринь, які працювали весь рік, аби похизуватися своїми новими виробами. Місяць Червень, як завжди багатий на авторські виставки. Читачі нашої бібліотеки очикують його з нетерпінням, аби насолодитися новими роботами майстринь та отримати неймовірну насолоду від побаченого!

Сьогодні в затишному холі Центральної бібліотеки ви, шановні читачі та гості бібліотеки маєте змогу ознайомитися з персональними авторськими виставками метрів клубу «Магія творчості» а саме: Шаляпіна Ольга Юріївна – майстриня, яка зарекомендувала себе як майстер лінейної вишивки та круговою технікою в’язання бісером. На протязі всього року її роботи неодноразово прикрашали нашу бібліотеку.  Роботи Ольги Шаляпіної можна побачити на кожній тематичній, авторській та персональній виставці. Сьогодні, любі друзі ми з задоволенням показуємо Вам її роботи, дивіться та насолоджуйтеся!

            

                    

     

Рак Олена Василівна – майстриня з авторської ляльки в різних техніках, з різного матеріалу. Спочатку це були ляльки в техніці скульптурний текстиль, потім будуарна лялька, а зараз майстиня робить ляльки тваринок в образі людей: - кролики, коти, собаки, гноми. Кожна робота неповторна і зроблена в одному екземплярі.

                                

                                 

                               

Карпенко Галина Василівна – дуже різнопланова майстриня, яка володіє майже всима видами мистецтва – рукоділля  в’яже гачком, шиє, клеє квілінг, валяє картини, робить вироби з фоамірану та ще багато чого іншого . Її роботи вже давно прикрашають хол та зали нашої бібліотеки. Деякі її роботи вже назовсім оселилися в стінах бібліотеки та служать прикрасою і об’єктом захплення.

                     

                    

                

Любі друзі бібліотеки та гості нашого прекрасного міста! Запрошуємо Вас відвідати бібліотеку та ознайомитися з неповторними витворами людей, які закохані в свою справу, які несуть світлі відчуття та неймовірну насолоду від побаченого Тут Ви зарядитеся позитивом на довгі часи і отримаєте бажання приходити сюди знову і знову, яби отримати позитивні емоції і поспілкуватися з люб’язними бібліотекарями!

                                                                                                                   Матеріал підготувала Олена Рак

Переглядів: 125 | Додав: Biblioteka | Рейтинг: 0.0/0
Електронний катало
Графік роботи

Німецька служба
Календар
«  Червень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ми на карті
Відзнаки